Previous
Next

Microelementele sunt esentiale pentru metabolismul plantelor, intervenind in functiile vitale ale plantei. Trebuie evitata aparitia carentelor de microelemente la plante. Aplicand corectori de carenta plantele vor ramane sanatoase si puternice pe toata durata perioadei de cultivare.

69,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Corector deficiente cu calciu si bor Microcat Ca B 1 l

Ambalaj: flacon 1 L

Microcat:

Microcat este o gama de produse lichide pe baza de microelemente, aminoacizi liberi si acizi organici, creata special pentru corectarea carentelor aparute la plante, cu aplicare foliara.

Ionul metalic ramane protejat si stabilizat (sarcina neutralizata) de catre acizii organici si aminoacizi, evitandu-se astfel interferarile cu alte componente. Dimensiunea moleculei il face ideal pentru a facilita absorbtia si translocarea de-a lungul frunzelor.

Mod de actiune:

Aminoacizii actioneaza ca si biostimulatori accelerand absorbtia microelementelor cu care sunt in combinatie. O data penetrati in tesutul foliar, aminoacizii participa la sintetizarea proteinelor in planta. Acest lucru asigura o diminuare a energiei consumate de planta.

Acizii organici asigura un surplus de carbohidrați (surplus de energie), ei fiind folositi pentru sintetizarea zaharurilor.

Microelementele sunt esentiale pentru metabolismul plantelor, intervenind in functiile vitale ale plantei. Trebuie evitata aparitia carentelor de microelemente la plante. Aplicand corectori de carenta plantele vor ramane sanatoase si puternice pe toata durata perioadei de cultivare.

Calciul joaca un rol principal in structura peretilor celulari.

Borul este un element foarte imobil in planta, el ajuta la transportul zaharurilor in planta si la calitatea polenului.

Avantajele utilizarii Microcat:

Datorita temperaturilor scazute din timpul iernii, plantele isi incetinesc functiile, astfel vom reduce numarul de udari evitand imbolnavirea plantelor.

O data cu cresterea temperaturilor recomandam fertilizari foliare pentru evitarea eventualele deficiente nutritive aparute.

Gama Microcat ofera plantelor solutia pentru evitarea carentelor in microelemente si totodata duce la activarea metabolismului plantei.

Compozitie produs:

– 5.7 % Calciu (Oxid de Ca) solubil in apa
– 2.8 % Bor (B) solubil în apa
– 6.5 % Azot total (N)
– 2,6 % Aminoacizi liber
– 15 % Acizi organici

Doza si metoda de aplicare:

Recomandam aplicarea foliara

– Legumicultura: 250 - 300 ml/100 L apa
– Culturi hidroponice: 100-250 ml/100 L apa
– Cereale si plante tehnice: 1,0-1,5 L/Ha
– Plante ornamentale: 150-300 ml/100 L apa
– Pepiniere: 150-300 ml/100 L apa
– Pomi fructiferi si vita de vie: 250-300 ml/100 L apa

Îngrășăminte pentru plantaAlte Pomi fructiferi Ardei Cactus Canepa Castraveti Ceapa Ciresi Conifere Fasole Floarea Soarelui Gazon Grâu Gutui Lucernă Mazare Mazariche Mazăre Furajeră Meri Morcov Orez Orhidee Orz Orzoaică Ovăz Pepeni Verzi Peri Plante cu flori Pomi Fructiferi Porumb Rapita pentru ulei Rosii Sfecla de zahar Soia Toate plantele Trandafiri Trifoi Tuia Tutun Varza Vinete Vita de vie
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)Îngrășăminte Casa și Grădină Îngrășăminte Cereale Îngrășăminte Legume Îngrășăminte Plante Furajere Îngrășăminte Plante Tehnice Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?