Previous
Next

Brexil Combi este un îngrășământ pentru aplicarea foliarului din microelemente și este special pentru conținutul de LSA ( lignosulfonat ). LSA permite ca toate elementele lui Brexil să fie pe deplin adoptate, mult mai rapid decât orice alt îngrășământ foliar. LSA face Brexil rapid și ușor de înțeles pentru plante.

70,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Familia de produse Brexil conține compuși de microelemente bogate în conținut de substanțe active. Datorită chelaților vegetali LSA se integrează complet oferind astfel un supliment de microelemente extrem de eficient. Totodată ajută la prevenirea simptomelor datorată deficiențelor nutriționale.

Membri familiei de produse au o compoziție care răspunde diferitelor cerințe speciale ale speciilor și etapelor de fenologie, de aceea fac parte din categoria elementelor aplicabile cu precizie, adică permit suplimentarea cu substanțele nutritive lipsă. Produsele Brexil asigură absorbția maximală de microelemente chiar și în condiții nefavorabile, iar utilizarea lor reduce pierderile de recoltă și îmbunătățește calitatea culturilor.

Utilizare:

Se aplică conform recomandării expertului sau după cum urmează:

Brexil Combi: la interval de 7-14 în perioada de dezvoltare

fructe: 200-300 g/100 l

legume și plante ornamentale 150-200 g/100 l

plante industriale: 1,5-2,5 kg/ha

ATENȚIE: A nu se utiliza la drupe după ce fructul a atins jumătatea dimensiunii preconizată la maturitate. Produsul se va amesteca direct în rezervor. Se recomandă un amestec de probă în cazul în care se amestecă cu produse cu conținut de calciu.

Mod ambalare: 1 kg

Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)Îngrășăminte Casa și Grădină Îngrășăminte Plante Tehnice Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?