Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro

Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro

Mini bar grădină Keter Bevy Bar - grafit 246853 este o masa de cocktail, mini bar de grădină, măsuță de grădină și răcitor de băuturi. Creați stația perfectă pentru băuturi și gustări în câteva minute. Ca mini bar, are blatul care se extinde pe verticală, cu un design modern, îl poți utiliza pentru petreceri, piscine sau aniversări de grădină.


Credit module TBI Bank 3.2.3

175.07 Lei x 4 rate

Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro 246853 este o masa de cocktail, mini bar de grădină, măsuță de grădină și răcitor de băuturi. Creați stația perfectă pentru băuturi și gustări în câteva minute. Ca mini bar, are blatul care se extinde pe verticală, cu un design modern, îl poți utiliza pentru petreceri, piscine sau aniversări de grădină. Combinând stil și funcționalitate, Bevy Bar este stația de băuturi și gustări supremă pentru a prețui acele momente speciale. Cu Bevy Bar, mâncarea și băuturile răcoritoare nu încetează să curgă! Nivelul inferior de dimensiuni generoase servește ca o găleată uriașă de gheață, menținând sticlele de vin, bere și alte băuturi răcoritoare răcite. Este ușor pentru oaspeți să ia o băutură. Nivelul superior oferă stația de servire perfectă. Indiferent dacă serviți cocktailuri, aperitive sau mini gustari este la înălțimea perfectă pentru ca oaspeții dvs. să se adune. Ca măsuță de grădină îl vei putea utiliza atât la o cafea cât și la o discuție între prieteni. Răcitorul de băuturi este foarte practic deoarece vei păstra băuturile proaspete și reci în zilele calde de vară.


Produsul se deosebește prin durabilitate și rezistentă la acțiunea factorilor atmosferici nocivi și a razelor UV, astfel își va păstra aspectul impecabil, pentru o lungă perioada de timp. Ușor de întreținut și de păstrat curat.

Mini bar grădină Keter Bevy Bar Maro se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România.Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții.Astfel ai două mari avantaje: Mini bar grădină la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Mini bar grădină Keter Bevy Bar Maro 246853:

·        volum mare de depozitare

·        are capac de închidere

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        ușor de manevrat deoarece are o greutate de numai 6 kg

·        înălțime bar 84.50 cm

 

Date tehnice:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiunile produsului: 83,5 x 40 x 50 – 74 cm

·        dimensiuni ambalaj: 84.7 x 42.4 x 39.6 cm

·        masa netă a produsului: 9.70 kg

·        greutate maximă susținută: 60 kg


Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

MF.4833

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?