Mobilier de gradina Noblessse - cappuccino

Mobilier de gradina Noblessse - cappuccino
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Mobilier de gradina Noblessse - cappuccino Mobilier de gradina Noblessse - cappuccino Mobilier de gradina Noblessse - cappuccino Mobilier de gradina Noblessse - cappuccino Mobilier de gradina Noblessse - cappuccino Mobilier de gradina Noblessse - cappuccino Mobilier de gradina Noblessse - cappuccino

Set mobilier de gradina Noblessse - cappuccino, un set unic și extrem de elegant, format dintr-o canapea de colț pentru 5-6 persoane și o masă dreptunghiulară.


Credit module TBI Bank 3.2.3

150.87 Lei x 24 rate


Set mobilier de gradina Noblessse - cappuccino
, un set unic și extrem de elegant, format dintr-o canapea de colț pentru 5-6 persoane și o masă dreptunghiulară. Aspectul natural al mobilierului este realizat datorită unui material inspirat din ratan. Setul funcționează ideal ca mobilier de luat masa, ideală pentru petrecerile organizate în grădină sau pe terasă, cât și pentru relaxare. Perfect pentru amenajarea de spații mari, va funcționa bine și atunci când organizați un grătar de familie sau o petrecere în grădină. Setul Noblesse este disponibil într-o paletă de culori elegantă, caldă și clasică. Canapeaua de colț este echipat cu perne confortabile, care variază in funcție de setul ales. Construcția ușoară și stabilă a mobilierului se va potrivi excelent cu orice spațiu casnic, cum ar fi o grădină sau o terasă. Setul este foarte ușor de păstrat curat, un model elegant de agrement care asigură utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort.

Set mobilier de gradina Noblessse - cappuccino este rezistent la efectele condițiilor meteorologice nefavorabile și la razele UV, pentru o lungă perioada de timp. Forma compactă a cadrului și dimensiunile optime ale setului vă vor permite să aranjați și spații de grădină și terase mai mici. Asamblarea simplă și faptul că este ușor de întreținut sunt avantaje suplimentare ale mobilierului. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.

Setul complet de grădină sau terasă Noblesse 5-6 persoane Cappuccino 227780 Model 2020 se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Set mobilier de gradina Noblessse - cappuccino la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

·        11 perne incluse in set

Date tehnice: 

·        material: ratan artificial

·        dimensiunile canapelei: 194 x 194 x 77

·        adâncime canapea: 70 cm

·        capacitate canapea: 540 kg

·        dimensiunile mesei: 77 x 57 x 42 cm

·        capacitatea de încărcare de masă: 110 kg

·        include 11 perne

·        pachet: 120 cm / 80 cm / 87 cm

·        greutate pachet: 50.38 kg

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?