Nissorun 10 WP

  • -40,00 lei
Nissorun 10 WP
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Nissorun 10WP este un insecticid-acaricid ce conține 10% hexitiazol și are formulare de pulbere umectabilă.


Credit module TBI Bank 3.2.3

58.87 Lei x 4 rate

Nissorun 10WP este un insecticid-acaricid ce conține 10% hexitiazol și are formulare de pulbere umectabilă.Substanță activă: Hexitiazol 10%.Caracteristici: Nissorun 10WP este un acaricid ce conține 10% hexitiazol și are formulare de pulbere umectabilă. Nissorun 10WP reprezintă un tratament pentru dăunătorii culturilor de vinete, castraveți, măr, cais, piersic, prun, cireș și viță de vie.Mod de acțiune: Nissorun 10 WP este un acaricid foarte eficace în combaterea păianjenului roșu, păianjenul comun, păianjenul galben și păianjenii eriofizi. Nissorun 10 WP prezintă efect translaminar, combate păianjenii pe ambele fețe ale frunzelor. Ouăle depuse de adulții care au intrat în contact cu produsul devin sterile.

Produsul prezintă activitate reziduală lungă de peste 40 zile. Nu este afectat de precipitațiile survenite după ce soluția s-a uscat pe plantă.Mod de utilizare: Se recomandă ca stropirile să se facă uniform. Se vor folosi cantități de apă la hectar, specifice pentru fiecare cultură și stadiu de vegetație.La pomii fructiferi se recomandă să se aplice în special înaintea înfloritului sau în perioada eclozării ouălor de iarnă (sfârșitul lunii aprilie-începutul lunii mai).

La vița de vie se recomandă în special în perioada de înmugurire și până la sfârșitul înfloritului. Pentru evitarea apariției formelor rezistente de acarieni se recomandă aplicarea unui singur tratament în cursul unei perioade de vegetație. Se va alterna cu alte produse acaricide (Milbeknock, Envidor).Plante tratate: Vinete, Castraveți, Măr, Cais, Prun, Piersic, Cireș, Vița de vie.Acarieni combătuți: Păianjenul roșu comun, Acarianul roșu al pomilor.

CulturaSpectru de combatereDozaTimp de pauza
Castraveti, ardei in solariiPaianjenul comun0,04% (0,4 kg/ha p.c.)3 zile
PomiculturaPaianjenul rosu0,03%28 zile
Vita de viePaianjenul comun0,5 kg/ha21 zile
SoiaPaianjenul comun0,04%
MF.001007
0 Produse

Specificatii produs:

Dăunător (Acaricide)
Paianjenul Comun
Paianjenul Roșu Comun
Planta (Acaricide)
Ardei Sera
Castraveți Sera
Pomi Fructiferi
Soia
Vita De Vie
Excelent produs, dar alternat cu alte produse.
rating 5
2021-09-20
Pavel Oprescu
Excelent produs, dar alternat cu alte produse.

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?