Previous
Next

Pachetul premium păioase conține următoarele produse:

  • Erbicid Isomex 20 WG 150 Gr

  • Fungicid Zizan 2 litri

  • Îngrășământ foliar Micramid
610,00 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

162.84 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Pachetul premium conține următoarele produse:

Isomex 20 WG 150 Gr


Isomexx 20 WG conține 200g/kg metsulfuron-metil și se prezintă sub formă de granule fine, omogene, fără tendință de sfărâmare, de culoare crem. Spectru larg de combatere a buruienilor din cultura de cereale.

Translocare rapidă în plantă, ce determină oprirea dezvoltării buruienilor la timp scurt după aplicare; Eficiența tratamentului foarte bună

2. Zizan 2 litri:

Conţinut în substanţă activă: 500 g/l tebuconazol


Formulare: Suspensie concentrată (SC)

Proprietăţi fizico-chimice: Zizan 500 SC conţine 500 g/l tebuconazol şi se prezintă sub formă de lichid omogen, albicios, cu miros caracteristic.

Mod de acţiune: Zizan 500 SC este un fungicid sistemic cu acţiune preventivă şi curativă. La scurt timp după tratament, substanţa activă tebuconazol pătrunde în părţile aeriene şi este distribuită acropetal în interiorul ţesuturilor, unde blochează extinderea ciupercii prin inhibarea procesului de sinteză a ergosterolilor. Acest mod de activitate dă posibilitatea produsului de a acţiona preventiv, curativ şi în unele situaţii chiar eradicativ în mod foarte eficient împotriva ciupercilor patogene.

Mod de utilizare: Produsul trebuie utilizat preventiv sau imediat după observarea primelor simptome de boală, momentul optim de aplicare fiind după înfrăţire (conform indicaţiilor din tabel).

În caz de risc crescut al infecţiilor cu agenţi patogeni se va aplica un tratament de Zizan 500 SC la doza de 0,4 I/ha în amestec cu Dafne 250 EC în doza de 0,3 I/ha.

Aplicarea tratamentului se va face când temperatura aerului este peste 12°C

Volumul de apă:
 200 – 300 l/ha

Număr maxim de tratamente pe an: 2

Intervalul între tratamente: 21 zile


3.) Micramid 25kg:


Avantajele folosirii – Azotul cu legare amidic se absorbă rapid prin rădăcini și frunze sunt încorporate direct în aminoacizi care joacă un rol important în creștere.

Ca rezultatul oligoelementelor, formarea de clorofilă se intensifică – poate fi utilizat pentru toate tipurile de sol.

Îngrășăminte perfect solubile în apă – Nu provoacă pârlirea frunzelor- pot fi efectiv răspândite într-o singură trecere cu tratamentele de protecție a plantelor.

Aplicaţii:

– ca îngrășământ de sol sau general: 100 – 200 kg / ha

Micramid care se răspândește în mod obișnuit, făcută în momentul fertilizării cu azot. – ca îngrășământ foliar concentrația propusă a soluției: / 3-6 ori în timpul sezonului de creștere / -Legume 0,3-0,6% -Varză, Țelină de 0,8-1,0% -Porumb 0,4-0,6% -Cartofi 0.8-1.6% sfeclă de zahăr 2,0-4,0% -Struguri, fructe 0,6-1,0% Pășune -luncă 1.0-1.5%

Mikramid poate fi amestecat cu alte îngrășăminte, pesticide sub formă solidă. Sub formă de soluție poate fi amestecat cu cele mai multe pesticide.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?