Previous
Next

RADIAL EXTRA este un erbicid cu un con┼úinut de 60 g/l nicosulfuron, sub form─â de suspensie uleioas─â OD-formulare imbunatatita cu eficienta ridicata si in contidii de seceta, aplicatre foliara, destinat pentru combaterea pirului t├ór├ótor ┼či a buruienilor anuale monocotiledonate. Produsul este destinat pentru utilizare cu pulverizatoare de c├ómp autopropulsate sau pentru tractoare.

125,00 lei
(Pretul include TVA)
Pachet Pentru suprafata 0,5HA
Produs disponibil cu alte optiuni

Credit module tbi bank 3.3.5

31.32 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Ac┼úiunea asupra buruienilor: RADIAL EXTRA este un erbicid selectiv, cu ac┼úiune sistemic─â, preluat preponderent de frunze ┼či transportat rapid ├«n plant─â, care cauzeaz─â inhibarea cre┼čterii ┼či dezvolt─ârii acesteia. Dezvoltarea buruienilor este inhibat─â la scurt timp dup─â tratament, urmat de o decolorare treptat─â a plantelor. Buruienile mor complet dup─â 20-25 de zile dup─â tratament. Vremea cald─â ┼či umed─â accelereaz─â ac┼úiunea produsului, iar cea r─âcoroas─â ┼či uscat─â poate s─â o am├óne. Doza de 0,5-0,7 l/ha: pentru combaterea buruienilor monocotile anuale ┼či a pirului t├ór├ótor. Utilizare: Porumb: Termen de aplicare: A se efectua tratamentul devreme dup─â emergen┼úe ├«n faza de 2-8 frunze de porumb. Num─ârul maxim de tratamente ├«n perioada de vegeta┼úie: 1.Cantitatea recomandat─â de ap─â: 200-300 l/ha. Pulverizarea recomandat─â: cu stropi medii.Aten┼úie: Doza produsului trebuie ajustat─â ├«n func┼úie de faza de dezvoltare a buruienilor ┼či cantitatea acestora pe c├ómp. O doz─â mai mic─â se aplic─â pe buruienile mai pu┼úin crescute, ├«n primele faze de dezvoltare ┼či c├ónd infestarea este mai mic─â, iar o doz─â mai mare se aplic─â atunci c├ónd buruienile sunt avansate ├«n dezvoltare, ┼či ├«n caz de o infestare puternic─â. Din cauza posibilit─â┼úii de apari┼úie a simptomelor de fitotoxicitate asupra unor soiuri de porumb (├«n special soiuri noi), ├«nainte de aplicarea produsului RADIAL EXTRA pe aceste soiuri, se recomand─â efectuarea pe fiecare cultur─â a unui tratament de prob─â pentru a verifica dac─â nu apar semnele de deteriorare a plantelor, sau contactarea cu un consilier sau reprezentant al de┼úin─âtorului autoriza┼úiei.

COMPAS SUPER este un erbicid selectiv si sistemic, se prezinta sub forma de concentrat solubil (SL) de culoare brun roscat, cu miros caracteristic.Mod de actiune: Substanta activa dicamba 480, este absorbita rapid prin frunze si radacini si translocata in intreaga planta.Spectru de combatere: Combate buruienile dicotiledonate (frunza lata) anuale si perene, cat si buruienile rezistente la Sare DMA.Mod de aplicare: Este omologat la cultura de porumb in doza de 0.5 litri/ha. Produsul se aplica la porumb in faza de 4-6 frunze, cand buruienile sunt mai mici, in stadiu de 2-3 frunze si se afla in stadiu de crestere activa. Volumul de solutie este de 200-300 litri apa/hectar. Compatibilitate: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protectie a plantelor si ingrasamintelor foliare. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitate si efectuati un test de compatibilitate pe o suprafata mica ├«nainte de utilizare.
Nu se face tratamentul pe vant puternic, deoarece poate indrepta solutia spre plante de cultura sensibile cum ar fi: floarea soarelui, sfecla de zahar, pomi, legume, struguri. Nu aplicati produsul cand temperatura este sub 10 si peste 28 grade Celsius.

SOLAR VERDE  este un ├«ngr─â┼č─âm├ónt foliar lichid care con┼úine o cantitate mare de N, Mg, Cu ┼či microelemente chelatate EDTA, destinat fertiliz─ârii tuturor culturilor agricole.
Azotul este unul dintre elementele fundamentale ale nutri┼úiei plantelor. Se g─âse┼čte ├«n cantitate de 0,2-4,5 % din substan┼úa uscat─â a plantei. Este elementul cu cea mai mare influen┼ú─â asupra cre┼čterii produc┼úiei prin efectul s─âu asupra clorofilei ┼či proteinelor din plant─â ┼či elementul principal al cre┼čterii plantelor, a suprafe┼úei foliare, a cre┼čterii cantitative a semin┼úelor ┼či fructelor, a transmiterii informa┼úiei genetice prin ARN ┼či ADN, a sintezei enzimelor, vitaminelor ┼či a clorofilei.

SAU SOLAR 10-10-10 + ME este un ├«ngr─â┼č─âm├ónt foliar lichid cu con┼úinut echilibrat de macro ┼či microelemente, absorbit ┼či asimilat rapid prin frunze ┼či fructe cu efect puternic de stimulare a

fotosintezei rezult├ónd cre┼čteri vegetative viguroase ┼či fructificare abundent─â.

fotosintezei rezult├ónd cre┼čteri vegetative viguroase ┼či fructificare abundent─â.

Modul de utilizare:
Se aplică prin stropiri foliare în fazele de consum maxim de azot specifice fiecărei culturi.

Doza de aplicare este de 3-7 l /ha, asigur├óndu-se o cantitate de solu┼úie de 300-500 litri/ha.
Solu┼úia de stropit trebuie s─â nu dep─â┼čeasc─â concentra┼úia de 2,5%.

Review-uri All reviews

Ave╚Ťi ├«ntreb─âri?