Pachet II Tratament 3in1 pomi buton roz, alb, verde

Pachet II Tratament 3in1 pomi buton roz, alb, verde
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Pachet II tratament pomi contine cupridin 50 WP, microthiol special si insecticid Lambda – cihalotrin Zebra, se folosesc impreuna pentru stopirea pomilor. 

Pachetul se poate aplica pentru fenofaza butonului floral(buton roz, alb, verde)

Substanta activa cupridin 50 WP: cupru metalic din hidroxid de cupru 50%

Substanta activa microthiol special: sulf micronizat 80%

Substanta activa zebra: lambda - cihalotrin 50 g/l

Continut pachet: 

Cupridin 50 WP este un fungicid-bactericid cu acţiune de contact pe bază de cupru.Previne și combate bolile la vița de vie, măr, păr, gutui, moșmon, cais, cireș, piersic,nectarin, prun, tomate, vinete, castraveți, dovlecei. 

Produsul este compatibil cu majoritatea insecto-fungicidelor folosite în mod curent în România.

Înainte de utilizare consultați tabelul de compatibilități și efectuați un test. Este un fungicid sub formă de pulbere umectabilă, omogenă, fară tendință de aglomerare ireversibilă în timp.

Nu este coroziv. 

Omologări: cais, cireș, piersic, nectarin, prun: Bășicarea frunzelor (Taphrina),Monilioze (Monilia), Ciuruirea (Coryneum), Arsura (Pseudomonas), Pătarea roșie,

Antracnoza (Blumeriella), Uscarea ramurilor(Leucostoma) – Se aplică când 50% din frunze au căzut, până la apariția mugurilor florali (BBCH 95-53); măr, păr, gutui,moșmon: rapăn (Venturia), cancerul deschis al pomilor (Nectria), focul bacterian (Erwinia amylovora), arsura bacteriană (Pseudomonas), Monilioze (Monilia) – Se aplică de la începutul căderii frunzelor până la apariția mugurilor florali (BBCH 91-53);vița de vie: mană (Plasmopara viticola), Antracnoze și bacterioze (elsinoe,colletrotrichum,xantomonas) – se aplică înainte de înflorit până la coacere în pârgă şi după recoltare la sfârșitul maturării lemnului (BBCH 15-83 și 89); tomate, vinete, castraveți, dovlecel, castraveciori (câmp și sere): Mana (Phytophthora infestans), Alternarioze și bacterioze (Alternaria, Colletotrichum, Pseudomonas,Xanthomonas) – se aplică de la stadiile de 5 frunze adevărate pe tulpina principală până la coacerea deplină.Timp de pauză (După aplicarea ultimului tratament și până la recoltare): vița de vie 21 de zile, tomate, vinete, castraveți, dovlecel 3 zile.

Microthiol special se prezintă sub formă de granule. Are o culoare maro deschis.

Acţionează prin contact asupra agenţilor patogeni, având efect preventiv şi curativ.Se poate utiliza pentru combaterea următorilor agenţi patogeni conform omologării:viţă de vie: Uncinula necator (Făinarea), măr: Podosphaera leucotricha (Făinarea) ,

piersic: Sphaeroteca pannosa, v.persicae (Făinarea) – după înflorit, castraveţi:Sphaerotheca fuliginea (Făinarea), tutun: Erysiphae cichoracearum (Făinarea),coacăz: Sphaerotheca mors-uvae (Făinarea), silvicultură: Microsphaera abbreviata(Făinarea stejarului), cereale păioase: Erysiphe graminis (Făinarea cerealelor).

Timp de pauză: fiind aplicat împotriva bolilor foliare, timpul de pauză este 3 zile pentru castraveţi, pomi fructiferi, 28 zile la viţa de vie şi 35 de zile pentru cereale păioase. 

Se aplică prin pulverizare cu volum normal şi nu trebuie să lipsească din programele de combatere integrată a bolilor din culturile agricole menţionate anterior. Se va aplica conform tehnologiilor şi instrucţiunilor de utilizare. MICROTHIOL SPECIAL este compatibil cu majoritatea insecto-fungicidelor folosite în România. 

Înaintea aplicării tratamentului, efectuaţi un test de compatibilitate fizică. Pentru siguranţă, consultaţi şi specialiştii în protecţia plantelor din zonă.

Insecticid Lambda – Cihalotrin Zebra este un insecticid foliar (concentrat emulsionabil) ce se prezintă sub formă de lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galben-pal. 

Este un insecticid piretroid, foarte eficient, cu acţiune de contact şi ingestie asupra unei game largi de dăunători. 

Imediat după aplicare, substanţa activă, lambda-cihalotrin, penetrează cuticula insectei acţionând asupra sistemului nervos, dăunătorii încetează să se hrănească, după care paralizează şi mor.

Se aplică prin stropiri, la avertizare, în timpul perioadei de vegetaţie. Se umple pe jumătate rezervorul maşinii de stropit cu apă, se adaugă cantitatea de produs necesară şi se completează cu apă, agitându-se continuu până la umplere. Se recomandă o acoperire cât mai uniformă a culturilor tratate pentru un efect maxim de combatere. 

A se evita aplicarea la temperaturile ridicate din timpul zilei, când dăunătorii sunt puţin expuşi şi fotodegradarea este intensă. 

Produsul este compatibil cu majoritatea insecto-fungicidelor

folosite în mod curent, cu excepţia polisulfurilor de calciu şi bariu, a zemei bordeleze sau a altor produse puternic alcaline. 

Pentru o folosire corectă, consultaţi tabelele de compatibilităţi şi efectuaţi un test înainte de utilizare.

Scapa
MF.5532
1 Obiect

Specificatii produs:

Planta (Fungicide)
Caiși, Cireși, Piersic, Nectarin, Prun, Măr, Păr, Gutui, Viță De Vie, Vinete, Castraveți, Dovlecei
Substanță Activă (Fungicide)
Hidroxid De Cupru, Sulf, Cupru Metalic
Afecțiune (Fungicide)
Făinarea
Stare Formă (Fungicide)
Concentrat Emulsionabil (EC)
Domeniu De Utilizare (Fungicide)
Casa Și Grădină, Cereale, Pomi Fructiferi, Plante Furajere

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?