Pachet MOSPILAN OIL

Pachet MOSPILAN OIL
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Pachet MOSPILAN OIL Pachet MOSPILAN OIL

Mospilan combate cu mare eficacitate paduchii testosi, in special Paduchele din San Jose, atat prin imobilizarea acestora, dar si prin penetrarea scutului protector.

De asemenea are efect asfixiant asupra oualor de acarieni, afide si cotari.

Cauți pachetul perfect pentru stropirea pomilor fructiferi? Îți oferim pachetul MOSPILAN OIL la un preț excepțional. Comandă acum!

Amestecul Mospilan 20 SG + Toil nu produce fitotoxicitate pomilor indiferent de faza de vegetatie la momentul aplicarii.

Toil este un adjuvant special creat pentru a imbunatati actiunea pesticidelor cu care se utilizeaza in combinatie. Eficacitatea de lunga durata, de peste 30 de zile, ajuta la o reducere a tratamentelor fata de produsele conventionale. Este selectiv si nu afecteaza fauna utila.

Recomandari de utilizare:
Tratementul cu Mospilan 20 SG + Toil se aplica la sfarsitul repausului vegetativ-inceputul dezmuguritului (faza de "urechiuse de soarece" la mar si de "buton verde" la prun).

Temperatura aerului trebuie sa fie mai mare de +4°C, iar cantitatea de solutie folosita la hectar intre 1000-1500 l., in functie de talia pomilor (cantitatea de TOIL difera in functie de volumul de apa).

Se va urmari o acoperire cat mai uniforma a ramurilor si tulpinii, fara a produce siroiri.

MF.003118
80 Produse

Specificatii produs:

Planta (Pachete)
Tratamente Pomi Fructiferi
Produs super ok la preț acceptabil.
rating 5
1970-01-01
Avramescu Ioan
Produs super ok la preț acceptabil.

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?