Pachet premium floarea-soarelui 5Ha

Pachet premium floarea-soarelui 5Ha
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

De ce să alegi pachet premium semințe Floarea-Soarelui? Pentru că nu mai trebuie să calculezi ce cantitate de semințe ai nevoie și pe ce suprafață nu trebuie să calculezi ce cantitate de erbicid ai nevoie. Este totul pregătit, tu doar trebuie să-ți pregătești solul și să-l semeni!

Pachetul premium este destinat fermierilor care vor calitate și producție mare!De ce să alegi pachet premium semințe Floarea Soarelui? Pentru că nu mai trebuie să calculezi ce cantitate de semințe ai nevoie și pe ce suprafață nu trebuie să calculezi ce cantitate de erbicid ai nevoie. Este totul pregătit, tu doar trebuie să-ți pregătești solul și să-l semeni!


Pachetul premium semințe Foarea Soarelui conține:

2 saci Pioneer P64LE25

150g Erbicid Express 50SG este un erbicid selectiv aplicat in postemergenta la floarea soarelui pentru combaterea buruienilor cu frunza lata.

Mod de actiune Express 50 SG
Express® 50 SG este un erbicid pentru floarea soarelui, absorbit prin frunze si radacini si este translocat rapid in intreaga planta. El inhiba diviziunea celulara in varfurile de crestere ale lastarilor si radacinilor plantelor sensibile.

Crestearea buruienilor este oprita dupa cateva ore de la aplicare, dar simptomele vizibile apar dupa 5-10 zile iar moartea acestora se produce dupa 15-25 zile.

MF.001396

Posibil interesat de

16 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?