Pachet promotional Sare DMA Amino 600 SL 9L+ 1L GRATIS

  • -39,00 lei
Pachet promotional Sare DMA Amino 600 SL 9L+ 1L GRATIS
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Pachet promotiona Sare DMA Amino 600 SL 9+1 l gratis!


Credit module TBI Bank 3.2.3

90.19 Lei x 4 rate

Produsul este un erbicid impotriva buruienilor care poate fi absorbit de plante atat foliar, cat si radicular. Erbicidul cu sare de amina actioneaza prin dereglarea proceselor de crestere a buruienilor si combate buruienile anuale si perene, din culturile de grau, porumb si sorg, cele mai importante dintre aceste buruieni fiind Cirsiun Arvense (palamida), Chenopodium spp. (Spanac salbatic), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Sinapis Arvensis (mustar salbatic), Raphanus Raphanistrum (Ridiche salbatica), Thlaspi arvense (pungulita).Mod de utilizare pentru erbicidul Amino 600 SL:

Cultura

Agentii de daunarea

Doza

Grau

Buruieni dicotiledonate sensibile (in faza optima, 2-4 frunze): Cirsium, Sinapis, Raphanus, Chenopodium ((grau la infratire - formarea primului internod)

1,0 L/ha (postemergent)

Porumb

Buruieni dicotiledonate sensibile: Cirsium; Sinapis, Raphanus, Thlaspi, Capsella, Chenopodium (Porumb 4-6 frunze, buruieni dicotiledonate de 2-4 frunze, Cirsium < 10 cm)

1,0 L/ha (postemergent)

Sorg

Buruieni dicotiledonate sensibile: anuale (Amaranthus, Raphanus, Chenopodium)

1,0 L/ha

(postemergent)

(sorg infratit


La cerealele paioase, erbicidul Amino 600 SL se aplica atunci cand plantele sunt in faza de infratire, pana la aparitia primului internod. La aplicare tratamentului, temperatura aerului nu trebuie sa fie sub 10-12 grade C. Cantitatea de apa recomandata a se utiliza pe hectar este de 200-300 de litrii.

 

16 Produse

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?