Pachet tehnologic cuproil (tratament pomi fructiferi)

  • Stoc epuizat
    Pachet tehnologic cuproil (tratament pomi fructiferi)
Pachet tehnologic cuproil (tratament pomi fructiferi)
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Pachet tehnologic cuproil pe bază de ulei vegetal, pentru tratament pomi fructiferi și vița de vie.

Ai nevoie de un pachet tehnologic pe baza de ulei vegetal? Pachetul tehnologic cuproil este unul dintre cele mai bune tratamente pentru promi fructiferi!

1 pachet / 100 L apă

POLECI: este un piretroid insecticid cu efect de șoc asupra insectelor dăunătoare. Acționează prin contact și ingestie la nivelul sistemului nervos al insectelor. Aderați pe suprafața frunzelor și protejați culturile la circa 7-10 zile de la aplicare. Acționează rapid atât asupra formelor larvare cât și a adulților. Se pretează un fiutilizat pentru multe tipuri de culturi. Sunt efect repellent asupra albinelor, nu se aplică pe albine.

Poleci: este compatibil cu majoritatea produselor de protecție a plantelor. Înainte de folosirea oricarei amestecuri este recomandat să se faca un test de compatibilitate, iar soluția să se aplice pe cultura vizată.

Fungicid Funguran OH 50 WP:

Subtanța activă: 77% hidroxid de cupru echivalent cu 50% cupru metalic.

Caracteristici: Funguran OH 50 WP este uncontactfungicid pentru combaterea bolilor. Funguran OH 50 WP este utilizat pentru tratamente pe vegetație. Efectuat preventiv la avertizare sau atunci când sunt condiții favorabile de dezvoltare a unui patogenilor.    

Mod de acțiune: Funguran OH 50 WP este un fungicid de contact cu o capacitate de penetrare în plante și de protecție foarte bună. Aceste caracteristici conferă produsului capacitatea de a combate ciupercile patogene, în special din grupul Phycomycete (care produc mana), dar și focul bacterian al rozaceelor. Funguran OH 50 WP este foarte bun prin acțiune prevențiva germinației înhibarea sporilor și de o blocare dezvoltării miceliului în plantă. Perioada de protecție este în funcție de condițiile locale și variază de la 7 la 14 zile. În condiții de infestare puternică, se va utiliza doza maximă omologata.      

Plante tratate: Cartof, Tomate, Castraveți, Fasole, Ceapă, Vița de vie, Măr, Păr, Cireasă, Sfecla de zahăr, Hamei.

Toil: este un adjuvant pe bază de ulei de rapiță într-o formulare unică, cu emulsificatori de foarte bună calitate, care permite o amestecare completă și omogenă cu soluția de stropit.

Îmbunătățește dispersia picăturilor rezultând o depunere mai mare a soluției de stropit pe suprafața frunzelor, reducând efectul de spălare a precipitailor.

Selenit

Specificatii produs:

Îngrășăminte pentru planta
Pomi Fructiferi
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)
Îngrășăminte Casa și Grădină
Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?