Previous
Next

Continut:

  • Orius 2WS - 1,5 Kg
  • Microfert U - 3 Litri
150,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

37.58 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Acest pachet de tratament pentru cereale este destinat agricultorilor care caută soluții eficiente și de calitate pentru a-și proteja culturile și pentru a optimiza producția. A fost creat special pentru a acoperi nevoile unei suprafețe de aproximativ 4 hectare.

Caracteristici principale:

  • Orius 2WS: Un insecticid concentrat solubil cu o formulare 2WS, care ajută la combaterea dăunătorilor ce pot afecta culturile de cereale. Cantitatea de 1,5 Kg este suficientă pentru a proteja 4 hectare de teren. Recomandat pentru combaterea insectelor dăunătoare precum afide, larve și alții.
  • Microfert U: Este un îngrășământ lichid care conține elemente nutritive esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă a cerealelor. Acesta ajută la îmbunătățirea calității solului, oferind plantei nutrienții necesari pentru a crește viguros și sănătos.

Avantaje:

  • Eficiență crescută: Combinația dintre Orius 2WS și Microfert U asigură o protecție dublă, atât împotriva dăunătorilor, cât și prin fortificarea plantei.
  • Aplicație ușoară: Ambalajele sunt concepute pentru o manipulare și dozare ușoară, evitând risipa și asigurând o aplicare corectă.
  • Siguranță: Produsele sunt testate pentru a se asigura că sunt sigure pentru culturi, dar și pentru mediu, atunci când sunt folosite conform instrucțiunilor.

Recomandări de utilizare:

Este esențial să citiți instrucțiunile de pe etichetă produsului înainte de utilizare. Asigurați-vă că respectați dozajele recomandate și perioada optimă de aplicare pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pachete Tehnologice (Tip)Tratament seminte cereale

Review-uri All reviews

Nota
star star star star star
Stefan
2023-10-22

Excepțional

Acest pachet a transformat complet culturile mele. Efecte uimitoare și rezultate excepționale.

    Aveți întrebări?