Previous
Next

Conținut:

  • Vitadin - 1 Litru
  • Albit - 100 ml
280,00 lei
250,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

62.63 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Pachetul de tratament pentru cereale este destinat fermierilor și agricultorilor orientați spre obținerea unui randament optim și protejarea culturilor pe o suprafață extinsă de teren. Acest set este ideal pentru a asigura protecția și fortificarea cerealelor pe o suprafață de aproximativ 8 hectare.

Caracteristici principale:

Vitadin: Este un produs special conceput pentru a proteja cerealele de diverse boli și dăunători. Acesta acționează atât preventive cât și curative, asigurând o protecție extinsă a culturii.

Albit: Un stimulator de creștere, care asigură dezvoltarea rapidă și sănătoasă a plantei. Albit poate îmbunătăți eficacitatea altor tratamente, optimizând absorbția de substanțe nutritive și protejând planta de stres.

Avantaje:

Protecție Integrală: Combinând Vitadin cu Albit, culturile sunt nu doar protejate împotriva dăunătorilor, dar beneficiază și de o creștere accelerată și sănătoasă.

Economie de timp și resurse: Pachetul este conceput pentru a acoperi o suprafață dublă față de pachetele standard, astfel încât fermierii cu suprafețe mari de teren pot economisi timp și resurse.

Compatibilitate: Produsele pot fi folosite împreună sau separat, în funcție de nevoile specifice ale culturii.

Recomandări de utilizare:

Pentru a obține rezultate optime, este crucial să urmați instrucțiunile de pe eticheta fiecărui produs în parte. Asigurați-vă că aplicați produsele în condiții meteorologice adecvate și la momentul potrivit în ciclul de viață al plantei.

Pachete Tehnologice (Tip)Tratament seminte cereale

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?