Previous
Next

Acest set include 450 de grame de Orius 2 WS, un insecticid eficient pentru combaterea dăunătorilor, și 10ml de Albit, un stimulent biologic ce ajută la dezvoltarea sănătoasă a plantelor. Combinația este suficientă pentru tratamentul a 300 kg de cereale sau pentru o suprafață de 1 hectar.

69,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Pachetul de tratament pentru cereale este o soluție completă pentru protecția și stimularea creșterii culturilor tale. Acest set include 450 de grame de Orius 2 WS, un insecticid eficient pentru combaterea dăunătorilor, și 10ml de Albit, un stimulent biologic ce ajută la dezvoltarea sănătoasă a plantelor. Combinația este suficientă pentru tratamentul a 300 kg de cereale sau pentru o suprafață de 1 hectar.

Cu acest pachet, te asiguri că cerealele tale vor fi protejate de insecte și alte dăunătoare, în timp ce stimulentul Albit va ajuta la optimizarea randamentului și calității recoltei. Este soluția ideală pentru fermieri care își doresc o cultură sănătoasă și productivă.

Pachete Tehnologice (Tip)Tratament seminte cereale

Review-uri All reviews

Nota
star star star star star
Andrei
2023-10-17

Tratament de Top pentru Cereale!

Am achiziționat acest pachet de tratament cu cereale pentru a îmbunătăți calitatea culturilor mele și rezultatele nu au întârziat să apară. Produsele incluse în pachet sunt de cea mai înaltă calitate și au dus la o creștere semnificativă a randamentului culturilor mele. Ambalajul este convenabil, iar instrucțiunile sunt ușor de urmărit. Sunt foarte mulțumit de acest produs și l-aș recomanda oricărui fermier care dorește să obțină rezultate remarcabile. Cu siguranță voi mai cumpăra acest tratament pentru sezoanele viitoare!

    Aveți întrebări?