Previous
Next

Pentru musculite de sere (flori de Vest Thrips Frankliniella occidentalis, Thrips cibule Thrips tabaci) si in camp, culturi de praz si ceapa. Pentru a controla densitatea daunatorilor si succesul aplicarii unui pesticid sau antagonist.

24,00 lei
(Pretul include TVA)
La comandă

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Aplicare

Pentru musculite de sere (flori de Vest Thrips Frankliniella occidentalis, Thrips cibule Thrips tabaci) si in camp, culturi de praz si ceapa. Pentru a controla densitatea daunatorilor si succesul aplicarii unui pesticid sau antagonist.

Pozitionare

Capcanele pot fi atarnate pe o tija sau montate orizontal sau vertical pe un suport. Distanta pana la partile superioare ale culturilor plantelor nu trebuie sa depaseasca 10 cm.

Densitatea capcanelor

1 Capcana la o suprafata cultivata de 50 m2. Dupa cateva saptamani, numarul de capcane poate fi redus in functie de numarul de capcane, continuand sa se plaseze capcane in cazul in care daunatorii au fost in mod regulat prezenti. Densitatea nu trebuie sa fie mai mica de 1 capcana la 250 m2.

Intervale de control


Controlul capcanelor trebuie sa se faca saptamanal. Capcanele trebuie inlocuite atunci cand numarul de daunatori este ridicat. In cazul in care numarul de daunatori este sunt scazut, capcanele pot fi lasate timp de inca o saptamana, reducand numarul de capcane necesare monitorizarii. In acest caz, numarul de capcane trebuie sa fie cumulat, adica la urmatorul numar de capcane, suma ultimului numar trebuie sa fie scazuta din numarul real.

Analiza

Fiecare locatie a capcanei primeste un cod care permite alocarea ulterioara a datelor. Numarul capturilor pentru fiecare capcana sau locatie dintr-o sera se inregistreaza apoi pe o foaie de protocol, iar pentru fiecare sera se calculeaza suma tuturor numararilor de capcane. Pe langa controlul exact al densitatii daunatorilor, aceasta forma de monitorizare va permite, de asemenea, sa controlati succesul aplicarii unui pesticid sau antagonist. Pentru a vizualiza datele, se recomanda afisarea grafica a datelor protocolate pe un computer. Deciziile privind utilizarea pesticidelor ar trebui luate numai dupa consultarea acestor date.

AVANTAJE:

•           Nu exista perioada de asteptare.
•           Adeziv entomologic (aderenta rapida, rezista la umiditate si nu se dizolva) .
•           Utilizare facila (hartie cu siliciu)

Pachetul contine 10 buc.

Dăunător (Insecticide)Musculița de Seră
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Casa Și Grădină Legume Pomi Fructiferi

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?