Previous
Next

Plantare și îngrijire Arborele compact nu depășește înălțimea de 2 m și diametrul de 0,5 m, fructele dezvoltându-se direct pe trunchi. Puieții pot fi plantați atât în teren deschis, în livezi, acompaniind alte soiuri de pomi fructiferi, dar și în ghivece.

35,00 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Plantare și îngrijire Arborele compact nu depășește înălțimea de 2 m și diametrul de 0,5 m, fructele dezvoltându-se direct pe trunchi. Puieții pot fi plantați atât în teren deschis, în livezi, acompaniind alte soiuri de pomi fructiferi, dar și în ghivece. Preferă solurile ușor acide, bine drenate și locurile însorite. Între puieți trebuie păstrată o distanță de 1-2 m, suficientă pentru o dezvoltare armonioasă.

Avantajele soiului ocupă foarte puțin spațiu, iar recoltele sunt impresionante, fructul având o greutate de 190g; este unul dintre cele mai delicioase soiuri, pulpa având un gust delicat și o aromă plăcută; rezistă la boli și dăunători, cât și la temperaturi scăzute de până la -30° C. Sursă: https://gradinamax.ro/product/nectarin-columnar-fantasy

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?