Pomi fructiferi - Mar Golden

Previous
Next

Fructele au o forma sferica-conica de marime medie cu o greutate de aprioximativ 160g-180g. Culoare fructelor coapte este galbuie cu puncte mici de rugina. Pulpa este alb-galbuie, afanata cu un gust placut, dulce.

20,00 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Fructele au o forma sferica-conica de marime medie cu o greutate de aprioximativ 160g-180g. Culoare fructelor coapte este galbuie cu puncte mici de rugina. Pulpa este alb-galbuie, afanata cu un gust placut, dulce.

Perioada de inflorire este tarzie in luna aprilie. Perioada de coacere a fructelor este in lunile septembrie si octombrie. La maturitate Marul Gloden Delicious poate sa se dezvolte la o inaltime de 200-300 de centimetri.

Locurile preferate pentru plantarea Marului Golden Delicios sunt cele scaldate de soare. Este un soi rezistent la boli si la daunatori.

Marul Golden Delicious este forte intalnit in gradinile si livezile din Romania. Este un soi bun cu o recolta mare. Fructele se pot consuma proaspete sau conservate. Ele se pot pastra proaspete pe o perioada lunga de timp.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?