Pulbere bio impotriva musculitei albe Homevo

Pulbere bio impotriva musculitei albe Homevo
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Acest produs este folosit pentru combaterea musculitei albe care provoaca pagube insemnate atat culturilor cat si florilor. Datorita modului de hranire al musculitei albe (aparat bucal de intepat si supt) acestea transmit o serie intreaga de boli dar si viroze (virusuri) care, neputand fi tratate, distrug plantele carora le-au fost transmise aceste virusuri.

Diatom pest musculita alba

Produs natural 100%

Acest produs este folosit pentru combaterea musculitei albe care provoaca pagube insemnate atat culturilor cat si florilor. Datorita modului de hranire al musculitei albe (aparat bucal de intepat si supt) acestea transmit o serie intreaga de boli dar si viroze (virusuri) care, neputand fi tratate, distrug plantele carora le-au fost transmise aceste virusuri.

Modul de utilizare:
Continutul unui plic de 50 grame se amesteca in 5 litri de apa si, cu solutia rezultata, se pulverizeaza culturile sau florile pe care dorim sa le protejam. Dupa evaporarea apei, pulberea ramane pe suprafata plantelor, protejand-o.

Modul de actiune:

In contact cu pulberea, chitina insectelor este sfasiata, acestea deshidratandu-se. Dupa 72 ore survine moartea insectelor. Musculitele albe nu capata rezistenta la actiunea acestui produs. Pulberea bio impotriva musculitelor albe distruge insectele in toate stadiile: ou, larva, adult.

Recomandari:


Se recomanda a se face trei tratatmente succesive la interval de 7 zile intre ele in perioada de activitate a insectelor.

Contine:

Diatomee pulbere

Avertizari:

A se evita contactul cu achii. In caz de accident clatiti cu multa apa.
Termen de valabilitate: nelimitat.

Homevo
MF.4936
33 Produse

Specificatii produs:

Dăunător (Insecticide)
Insecticid Musculița Alba
Larvă
Muste adulte

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?