Pulsator Gard Electric Nexon cu Putere 2,5J

Pulsator Gard Electric Nexon cu Putere 2,5J
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Alimentare din fabrică este la 12V(acumulator auto), eventual dacă aveți o sursă de curent în zonă și nu doriți să vă chinuiți cu încărcarea și schimbarea acumulatorului din 2 în 2 săptămâni atunci vă recomandăm un adaptor 220/12. Putem să vă punem în pachet la 50RON dacă specificați la comandă).


Credit module TBI Bank 3.2.3

109.98 Lei x 4 rate

Alimentare din fabrică este la 12V(acumulator auto), eventual dacă aveți o sursă de curent în zonă și nu doriți să vă chinuiți cu încărcarea și schimbarea acumulatorului din 2 în 2 săptămâni atunci vă recomandăm un adaptor 220/12. Putem să vă punem în pachet la 50RON dacă specificați la comandă)

-Distanță fir activ 57km(fără vegetație)

-Cu contact minim cu vegetația 12km

-Nivel moderat de vegetatie 1,5km-2km

Recomandat pentru mai ales pentru cai(datorită faptului că sunt mai sensibili), oi, câini, porci, dar și pentru vaci.

Certificat de garanție 2 ani

Vă trimitem coletele în orice localitate din România prin curier. Produsele noastre sunt noi, însoțite cu certificat de garanție, manual de utilizare, au Certificate de conformitate(deci produsele sunt testate deci puterile sunt REALE)

Dumneavoastră ar trebui sa faceți rost doar de 1 acumulator (care poate să fie și folosit) pentu alimentarea aparatului. Sau dacă aveți o sursă de curent acolo unde va fi instalat, atunci vă putem oferi și un adaptor 230 / 12 la doar 50 RON.

GARANȚIE UNICĂ ÎN ROMÂNIA - Timp de 2 ani de zile de la preluarea aparatului, orice probleme aveți cu Pulsatorul noi vă asigurăm un alt aparat până când se rezolvă problema, pentru sigiranța Dumneavoastră, ca să nu rămâneți cu Teren nepăzit !!!

3f54ac5055f4

Specificatii produs:

Tip Gard Electric
Accesorii

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?