Previous
Next

Vebitox Facoum Pasta este o momeala rodenticida, gata de utilizare, avand substanta activa Bordifacoum, eficienta pentru combaterea cu succes a sobolanilor si soarecilor chiar si in urma unei singure ingerari. Formula sa unica sub forma de pasta moale, cu aspect gras dar neunsuros, a fost obtinuta din ingrediente speciale precum de floarea soarelui si a fost conceputa pentru a avea eficacitate maxima impotriva tuturor speciilor de rozatoare indicate mai sus, chiar si in prezenta unor surse alternative de hrana.

330,00 lei
290,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

72.65 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Momeala otravitoare, sub forma de pasta proaspata gata de utilizare pentru combaterea soarecilor si a sobolanilor.

COMPOZITIE VEBITOX FACOUM PASTA:

Brodifacoum 0,005 g
Benzoat de denatoniu 0,001 g
Excipienti, amelioratori de gust si coloranti q.s. ad 100 g

CARACTERISTICI VEBITOX FACOUM PASTA

Vebitox Facoum Pasta este o momeala rodenticida, gata de utilizare, avand substanta activa Bordifacoum, eficienta pentru combaterea cu succes a sobolanilor si soarecilor chiar si in urma unei singure ingerari. Formula sa unica sub forma de pasta moale, cu aspect gras dar neunsuros, a fost obtinuta din ingrediente speciale precum de floarea soarelui si a fost conceputa pentru a avea eficacitate maxima impotriva tuturor speciilor de rozatoare indicate mai sus, chiar si in prezenta unor surse alternative de hrana. Produsul nu alerteaza si nu trezeste suspiciuni in interiorul populatiei de rozatoare. 

Vebitox Facoum Pasta contine o substanta amara pentru a preveni ingestia accidentala din partea copiilor si animalelor non-vizate. Contine Brodifacum cea mai puternica substanta activa cu efect anticoagulant disponibila la ora actuala. Se prezinta sub forma de pasta avand in compozitie grasimi organice, ambalata in plicuri individuale de aproximativ 10 g, deosebit de atractiva pentru soareci si sobolani de orice tip. Bucatile de pasta infasurate in hartie de filtru, sunt usor de pozitionat si permit verificarea inceperii consumului.

Pot fi usor indepartate la terminarea tratamentului. Au forma de bucata de hrana cu un continut ridicat de grasimi organice selectate, grasimi ce mentin aroma si suscita interesul rozatoarelor. Atractivitatea extraordinara care o exercita asupra rozatoarelor asigura un control simplu al infestarii. In prezenta altor mancaruri, s-a demonstrat ca rozatoarele prefera momeala pe baza de aluat. Vebi a fost una dintre primele companii din lume care a dezvoltat aceasta formula. Din punct de vedere al formulei, poate fi considerata cea mai completa momeala existenta. Nu se deshidrateaza. Usor de aplicat si de indepartat la terminarea tratamentului.

UTILIZARE VEBITOX FACOUM PASTA

Vebitox Facoum Pasta poate fi utilizat in incinta si in preajma locuintelor urbane si rurale, beciurilor, garajelor, camarilor de alimente, etc. Momelile trebuie folosite in statii de intoxicare corespunzatoare, protejate impotriva actiunii agentilor atmosferici si a ingestiei accidentale din partea copiilor si speciilor non-vizate, evitand totodata dispersia in mediul inconjurator. Pozitionati produsul de-a lungul rutelor de tranzit, in apropierea cuiburilor, in locurile de hranire si in zonele cu prezenta accentuata. Evitati contactul direct cu pielea, folosind manusi de protectie corespunzatoare. Produsul este eficient impotriva: soarecelui de casa (Mus Musculus), Sobolanului cenusiu (Rattus Norvegicus), Sobolanului negru (Rattus Rattus).
In caz de infestare cu sobolani, utilizati statii de intoxicare cu cel mult 100 g de momeala.

Pozitionati statiile de intoxicare la interval de 10 m reducand intervalul la 5 m in caz de infestare grava (60-100 g/10 m²). Dupa amplasarea momelilor, evitati mutarea sau deranjarea statiilor de intoxicare timp de cateva zile. Daca nu se observa activitate in decurs de 7-10 zile, mutati momelile in zone cu activitate mai accentuata.
La soareci, folositi 20-40 g produs/statie de intoxicare. Pozitionati statiile de intoxicare la interval de 5 m reducand intervalul la 2 m in caz de infestare grava (40 g/5 m²). Soarecii sunt foarte curiosi, o caracteristica care poate imbunatati eficienta tratamentului. Se recomanda mutarea momelilor la interval de 2-3 zile in momentul inspectarii sau reincarcarii statiilor de intoxicare.
Mortalitatea rozatoarelor: 4 – 10 zile de la ingestie.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?