Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Daunator
Domeniu de utilizare
Tip insecticid
Stare
Filtre

Raticide / Otrava soareci

Productia unei culturi este influentata nu doar de soiul de seminte sau de conditiile meteorologice. Agricultorii stiu ca amenintarile din partea daunatorilor din natura sunt reale si pot compromite radical calitatea rezultatelor obtinute. Insecticide, pesticide sau raticide – sunt doar o parte dintre substantele pe care, ca fermier, le ai la indemana pentru a lupta impotriva daunatorilor care iti pot distruge recoltele.

 

Raticidele - cunoscute sub denumirea populara de ”otrava pentru soareci / șobolani” - sunt produse si substante care lupta impotriva rozatoarelor. Exista mai multe tipuri de astfel de substante, menite sa te ajute sa scapi eficient de rozatoarele care iti afecteaza cultura sau ferma.

 

Rozatoarele, cum sunt soarecii, sobolanii sau cartitele, dar si alte animale asemenea acestora, pot distuge diversele culturi si pot provoca pagube imense. Pentru a proteja culturile si a le scapa de astfel de daunatori, ai nevoie de substante care sa te ajute sa elimini acesti daunatori.

 

PlantMaster iti pune la dispozitie o gama diversa de substante destinate combaterii rozatoarelor, ce pot distruge culturile din gradina sau ferma ta. In oferta magazinului nostru online, vei gasi doua tipuri de substante:

·       substante cu efect imediat ingerarii;

·       substante cu efect ulterior ingerarii.

 

Totodata, aceste tipuri de substante pot fi regasite sub forma de peleti (granule), pasta sau bloc cerat. Tipul de formulare se alege in fuctie de locatia de tratament. De exemplu, in locuri in care au acces animale domestice sau pasari, nu se folosesc substante sub forma de granule.

 

In oferta noastra, gasesti toate tipurile de raticid: otrava soareci si sobolani, lipici soareci, capcane pentru furnici, capcane de molii, momeala pentru soareci si sobolani, spray viespi si barzauni, aparate anti cartite.

 

Consulta oferta noastra completa si comanda produsele de care ai nevoie pentru a asigura sanatatea culturilor tale si obtinerea unei culturi bogate. Inainte de achizitionare si utilizare, este important, in primul rand, cunoasterea daunatorului vizat pentru a aplica tratamentul corespunzator acestuia.

Momelile trebuie folosite doar in statii de intoxicare corespunzatoare, protejate impotriva actiunilor agentilor atmosferici si a ingestiei accidentale a copiilor si speciilor non vizate, evitand dispersia in mediul inconjurator. Pozitionati produsul de-l lungul rutelor de tranzit, in apropierea cuiburilor, in locurile de hranire si in zonele cu prezenta accentuata indicate de excremente recente. Evitati contactul cu pielea si folositi manusi de unica folosinta. Produsul este eficient impotriva soarecelui de casa ( Mus Musculus), sobolanului cenusiu ( Rattus Norvegicus), sobolanului negru ( Rattus rattus) . Moartea survine in 4-10 zile de la ingerare.

Toxirat Forte 30 este un produs pentru combaterea soarecilor si sobolanilor formulat Pasta de culoare rosie, care are ca substanta activa Bromadiolone in doza omologata conform noilor reglementari a U E , care stipuleaza ca produsele rodenticide destinate populatiei trebuie sa aiba un continut de substanta activa de maxim 0,003%.

Placa adeziva cu aroma de nuci este foarte utila pentru capturarea soarecilor si sobolanilor.

Este o capcana foarte eficienta, gata de utilizare care nu contine substante pesticide si poate fi utilizata in locurile in care nu este indicata aplicarea otravurilor.

Un produs gata făcut fără otrăvuri adăugate utilizat pentru controlul și monitorizarea șoarecilor și șobolanilor. Este potrivit pentru utilizarea în interior, în subsoluri, magazii , zone de depozitare, bucătării, și toate clădirile agricole, în special în cazul în care utilizarea de capcane rodenticide este limitată.

MF.002796

Statie intoxicare in care se aplica o momeala contra daunatorilor. Este versatila si adaptata oricarui tip de momeala (de tip pasta, de tip pulbere, parafinata). Aplicarea acestor statii se face atat in interior cat si exteriorul cladirilor.

Momeala pentru rozatoare sub forma de pelletes (granule), pe baza de brodifacoum.Actioneaza asupra tuturor rozatoarelor chiar daca sunt rezistente la alti anticoagulanti .In STARKORAT PELETE brodifacoum-ul este formulat in momeli ce contin arome apetisante, cereale mixte, zaharuri extrudate in pelete. Momelile contin denatonium benzoat, substanta extrem de amara, ceea ce descurajeaza ingerarea de catre copii si animalele de casa. Caracteristica principala a acestei substante, denatonium benzoat, este ca nu e detectata de o paleta larga de rozatoare la concentratia care o are STARKORAT PELETE.
NSTRUCȚIUNI DE UTILIZARESe plasează momeala în stații de intoxicare acolo unde șoareci și șobolani sunt activi.

Pentru combaterea șobolanilor produsul se amplasează în cantitate de 10-60 g la distanțe 10 m ( 5 m pentru infestare mare ), iar în cazul șoarecilor câte 5-20 g la distanțe de 5 m( 2 m pentruinfestare mare). Se verifică regulat consumul otrăvii și a se înlocui otravă consumată sau imprăstiată până când încetează consumul.

Dacă nu se semnalează nici o activitate, după 7-10 zile se muta momelă într-o zonă în care activitatea sobolanilor/soarecilor este mai mare.

Dacă toate momelile au fost consumate din aria respectivă se crește cantitatea prin creșterea numărului de puncte de momeală.

Instructiuni de folosire:

Se aplica Rat Gum pe suport (hartie, plastic, lemn) in fasii la o distanta de 4-5 cm intre ele. Intr-o jumatate de ora lipiciul se intinde si acopera integral suportul, fiind gata pentru a fi folosit. Cantitatea de lipici care se foloseste depinde de dimensiunea captuii. Nefiind toxic se preteaza si la folosirea in depozite de alimente si in orice loc in care otravurile constituie un pericol. Eventualele reziduri de lipici se inlatura cu benzina.

Aveți întrebări?