Previous
Next
235,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

58.87 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Ratimor Brodifacoum 10 kg
Raticid pasta proaspata


Actiune
Bromadialona previne formarea de protrombina in sange si astfel se produce hemoragie si moartea rozatoarelor. Ratimor soft/fresh bait (pasta proaspata) este eficient imediat dupa ingerare. Un tratament este suficient, rozatoarele moarte putand fi constate dupa cateva zile.
Moartea indivizilor nu influenteaza rezistenta la substantele de deratizare a celorlalte rozatoare care au supravietuit. Este eficient si in cazul rozatoarelor rezistente la actiunea warfarinei si la alte substante de deratizare anticoagulante de generatia a II-a.
Atentie
Ratimor soft/fresh bait (pasta proaspata) un produs clasificat ca substanta periculoasa, iar pe eticheta apare indicatia Xn – periculos pentru sanatate. Este periculos, putand afecta sanatatea daca vine in contact cu pielea sau daca este ingerat (R 21/22). Este periculos pentru sanatate, existand riscul unor imbolnaviri grave datorita contactului cu pielea pe o perioada mai lunga sau in urma ingerarii produsului (R 48/21/22).
Masuri de siguranta
Atunci cand se manipuleaza produsul, se vor purta manusi de protectie. Produsul se va depozita in locuri inaccesibile copiilor si la distanta de alimente, bauturi sau hrana pentru animale. In caz de ingestie apelati de urgenta la medic si prezentati-i eticheta sau prospectul produsului. Nu aruncati otrava in mediul inconjurator si urmariti instructiunile speciale.
Semne si simptome de imbolnavire
Principalele semne si simptome de otravire cu bromadiolona sunt hemoragiile nazale, sangerarea gingiilor, aparitia sangelui in urina, numeroase pete albastre – negre pe piele si dureri abdominale.
Masuri de prim ajutor
Atunci cand exista banuiala ca s-a produs otravirea, precum si in cazul otravirii efective, chemati de urgenta medicul si
prezentati-i prospectul produsului, respectiv ambalajul original. In caz de contact cu pielea, indepartati imbracamintea contaminata. Spalativa pe piele cu apa si sapun. Daca produsul ajunge in ochi, spalati ochii cu apa curata din abundenta. In cazul ingerarii produsului trebuie imediat sa stimulati persoana in cauza sa vomite, administrandu-i 2 -3 decilitri apa. NOTA: Nu administrati apa si nu provocati voma unei persoane care si-a pierdut cunostinta total sau partial.
DACA NU VA SIMTITI BINE, APELATI DE URGENTA LA MEDIC PREZENTANDU-I ACEST TEXT SAU FISA CU MASURILE
DE SIGURANTA.
Antidot
Vitamina K1.

Pastrare
Pastrati produsul intr-o incapere in care nu se vor pastra si alimente. Pastrati produsul in ambalajul original in locuri inaccesibile copiilor.
Feriti produsul de caldura, lumina si umiditate.

Utilizare
Produsul Ratimor soft/fresh bait (pasta proaspata) este utilizat ca otrava pentru rozatoare in depozitele de produse agricole, in fermele
de animale si in depozitele de alimente, pentru exterminarea urmatoarelor categorii de rozatoare:
● soareci de casa (Mus musculus) – se plaseaza 20 – 25 g produs la fiecare 3 – 5 m.
● sobolani negri (Rattus ratus) si sobolani cenusii, sobolani norvegieni (Rattus norvegicus) – 100 – 150 g produs la fiecare 5 – 10 m; in cazul unei populatii mai mari de sobolani, otrava poate fi plasata la distante mai mici.
Numarul de aplicari al produsului nu este limitat. Se pune otrava la fiecare doua saptamani, pana cand va ramane neatinsa. In zonele in care coexista oameni si animale, otrava trebuie acoperita cu scanduri sau caramizi. Se aduna si se vor inlatura animalele moarte. Atunci cand se foloseste acest produs, trebuie sa se previna contaminarea apei prin asezarea acestui produs la cel putin 10 m de sursele de apa.
Produsul nu se va folosi impotriva soarecilor de camp si nici a cartitelor, in fermele de porci, pe campuri, in spatii deschise sau in santuri.
Este permisa folosirea produsului numai in scopuri profesionale.

Manipularea deseurilor
Toata otrava care nu a fost mancata, trebuie adunata si returnata producatorului. Soarecii si sobolanii morti vor fi ingropati. Nu aruncati otrava in mediul inconjurator. Urmariti instructiunile speciale.

Fraze de risc
R 21/22 – Nociv in contact cu pielea si prin inghitire.
R 48/21/22 – Nociv: pericol de efecte grave asupra sanatatii la expunere prelungita in contact cu pielea si prin inghitire.
S 2 – A nu se lasa la indemana copiilor.
S 13 – A se pastra departe de alimente, bauturi si hrana pentru animale.
S 36/37 – A se purta echipament de protectie si manusi de protectie corespunzatoare.
S 46 – In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta.
S 61 – A se evita dispersarea in mediu. A se consulta instructiunile speciale/fisa tehnica de securitate.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?