Previous
Next

Medax Top este un regulator de creștere pentru cereale (grâu, orz, secară și triticale) care crește rezistența plantelor la fenomenul de cădere. Medax Top are acțiune sistemică cu translocare acro- și bazipetală. Creșterea rezistenței plantelor la cădere duce la evitarea pierderilor de producție.

729,00 lei
(Pretul include TVA)
Ultimele produse in stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

182.63 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Proprietăţi fizico-chimice:


Medax Top se prezintă sub formă de suspensie concentrată de culoare albicioasă cu miros slab aromatic.

Mod de acţiune:

Medax Top este un regulator de creștere pentru cereale (grâu, orz, secară și triticale) care crește rezistența plantelor la fenomenul de cădere. Medax Top are acțiune sistemică cu translocare acro- și bazipetală. Creșterea rezistenței plantelor la cădere duce la evitarea pierderilor de producție.

Spectrul de activitate și mod de folosire:
Medax Top se utilizează la culturile şi în dozele conforme cu instructiunile de mai jos:

CULTURA: Grâu de toamnă, orz de toamnă, orz de primăvară, secară și triticale

DOZA (l/ha): 0,6 – 1 l/ha (se aplică de la alungirea tulpinii până la formarea completă a frunzei stindard, BBCH 30-39)

Momentul aplicării: Medax Top poate fi aplicat maxim un tratament în perioada de vegetație BBCH 30-39, respectiv de la alungirea tulpinii până la formarea completă a frunzei stindard.

Pregătirea soluţiei: Se umple rezervorul maşinii de tratat până la jumătate, se adaugă cantitatea adecvată de produs, şi apoi se completează cu restul de apă. Se va agita bine soluția de stropit în timpul umplerii şi aplicării.

Tehnica de aplicare: Se pot folosi echipamente terestre pentru aplicarea în câmp, utilizate în mod obişnuit la culturile sus menţionate. Volumul de soluţie utilizat este în funcţie de echipamentul folosit. Se recomandă utilizarea a 100-400 l/ha soluţie.

Notă: Nu utilizați paiele culturilor tratate cu Medax Top ca mediu de creștere pentru culturile horticole sau ca mulci. Ocazional, după aplicarea produsului Medax Top se pot observa efecte reduse de fitotoxicitate temporară pe frunze, acestea neavând impact asupra producției finale. Nu aplicați produsul Medax Top pe culturile care prezintă stres fizic cauzat de băltiri, secetă sau alte condiții. Nu se va aplica produsul pe culturile care prezintă un deficit major de umiditate în sol.

Compatibilitate: Medax Top este în general miscibil cu insecticide, fungicide, precum şi cu îngrăşăminte foliare, dar amestecul trebuie verificat în prealabil. Este însă recomandată utilizarea integrală a acestor eventuale amestecuri, imediat după pregătire. Pentru o folosire corectă, consultaţi tabelele de compatibilităţi.


Timp de pauză: nu este cazul.

Îngrășăminte pentru plantaGrâu Orz Secară Triticale
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)Îngrășăminte Cereale

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?