Previous
Next

Relaco este o pasta balsamica care ajuta la vindecarea ranilor pomilor (mar, par) dupa taieri si previne cresterea lastarilor lacomi.

34,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Relaco, pasta balsam pentru vindecarea ranilor pomilor si impotriva cresterii lastarilor lacomi

Relaco este un balsam care se prezinta sub forma de pasta si se utilizeaza imediat dupa taieri, in timpul iernii sau la sfarsitul acesteia, cand temperaturile devin usor pozitive.

Acest produs se aplica manual, cu pensula, pe ranile pomilor rezultate dupa taierile in uscat, precum si inca 3 cm in jos pe ramura (zona de aparitie a lastarilor lacomi).

La taierile pomilor rezulta numeroase rani pe suprafata carora apar crapaturi. Prin aceste rani pomul se deshidrateaza si totodata pot patrunde agenti patogeni care l-ar putea imbolnavi.

La taierile de intinerire sau corectie a pomilor care constau in reducerea inaltimii pomilor si/sau rarirea (scurtarea sarpantelor din coroana) rezulta numerosi lastari lacomi in jurul taierilor, mai ales pe ax si la baza sarpantelor. Indepartarea acestor cresteri necesita un consum mare de munca, ceea ce ridica costul lucrarilor care si asa este destul de ridicat. In plus, existenta lastarilor lacomi in coroana pomilor inseamna consum inutil de substante care altfel ar putea fi canalizate de pom spre diferentierea mugurilor si a cresterilor vegetative utile.

Pentru reducerea sau eliminarea acestor neajunsuri se recomanda aplicarea produsului Relaco, conditionat sub forma de pasta.

Compozitia pastei balsamice Relaco, 250 g:

  • Acest produs contine materiale de protectie si inhibitori, se prezinta sub forma de pasta neagra.

Care sunt avantajele utilizarii Relaco?

  • Ajuta la vindecarea ranilor pomilor dupa taieri;
  • Pomii devin mai sanatosi;
  • Previne aparitia lastarilor lacomi in jurul taieturii;
  • Fructele de calitate superioara.

Cum se utilizeaza pasta balsamica Relaco?

  • Se aplica manual, cu pensula, pe ranile pomilor rezultate dupa taierile in uscat, precum si inca 3 cm in jos pe ramura (zona de aparitie a lastarilor lacomi);
  • Tratamentul se face imediat dupa taieri, deci in timpul iernii sau la sfarsitul acesteia, cand temperaturile devin usor pozitive (5-6 grade Celsius);
  • Consumul de produs este de 8/10 kg/ha, in functie de numarul de taieri pe pom.

Conditii de depozitare si de transport:

Produsul se pastreaza in ambalajul in care a fost livrat, in incaperi curate destinate depozitarii produselor fitofarmaceutice inflamabile, ferit de actiunea directa a caldurii, a razelor de soare si a surselor de foc.

Temperatura de depozitare este de (5-15 grade Celsius).

Daca, din anumite motive, se omite inchiderea ambalajului pe o perioada mai lunga de timp sau la pastrarea la temperaturi prea joase si pasta Relaco devine prea vascoasa, se poate dilua prin adaugarea unor mici cantitati de petrol lampant sau motorina si omogenizarea prin amestecare cu o bucata de lemn curata.

Mode de ambalare: flacon de 250 de grame.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?