Previous
Next

Revital este un bioregulator pentru cultura de legume, pomi fructiferi, flori ornamentale, capsuni, pentru obtinerea unor productii de calitate superioara in conditii pedo-climatice nefavorabile. El reduce perioada de stres la plantare, permitind plantelor sa porneasca mai repede in vegetatie.

68,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 100gr
Ultimele produse in stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Revital, bioregulator pentru legume, flori, stoloni de capsun

Se utilizeaza la plantarea rasadurilor de sera, solar si camp, cum ar fi: legume, flori, stoloni de capsuni etc.) se recomanda utilizarea preparatului Revital. El reduce perioada de stres la plantare permitand plantelor sa porneasca mai repede in vegetatie.

Daca se va aplica in fazele timpurii de vegetatie (3-4 frunze adevarate), el accelereaza si intensifica cresterea sistemului de radacini secundare care au rol in procseul de absorbtie al apei si substantelor nutritive.

La aplicarea foliara in timpul vegetatie el determina o dezvoltare mai buna cu cresterea vigurozitatii, respectiv a sanatatii plantei, ceea ce se rasfrange favorabil asupra aspectelor calitative si cantitative ale recoltei.

 

Ce contine produsul Revital?

·        Contine 10 g componente bioactive nepericuloase.

·       

 

Care sunt avantajele utilizarii bioregulatorului Revital?

·        Reduce perioada de stres la plantare;

·        Prindere mai buna a rasadurilor de legume, flori, stoloni de capsuni;

·        Dezvoltare mai viguroasa a tuturor plantelor;

·        Confera rezistenta mai buna la boli, daunatori, seceta, temperaturi scazute;

·        Cresterea numarului de flori pe planta;

·        Recolta mai timpurie;

·        Prelungirea ciclului de vegetatie;

·        Calitate superioara a recoltei;

·        Sporuri considerabile de productie;

·        Refacerea vegetatiei dupa grindina.

·       

 

Cum se utilizeaza Revital, 100 g?

La plantarea rasadurilor:

1) daca rasadul este cu firul, acesta se introduce in mocirla pregatita prin amestecarea componentelor obisnuite (1 parte lut, 1 parte balega cruda de vaca, 1 parte nisip) si apa cu revital: un plic de 10 g intr-o galeata cu 10 l amestec final. Practic, mai intai, se dizolva pliculetul de 10 g revital in 2-3 l apa, prin amestecare energica cu o bucata curata de lemn, iar dupa aceea se adauga restul componentelor si apa, sub agitare, pana se obtin 10 l de mocirla de consistenta cunoscuta. In aceasta compozitie se introduce fiecare fir de rasad si se planteaza. Imediat se face o udare cu apa curata.

2) daca rasadul este repicat la cuburi/alveole se uda cuburile cu solutie de revital 0,05% (1 plic de 10 g in 20 l de apa), dupa care se planteaza sau se scufunda pentru cateva secunde cuburile/alveolele (asezate intr-o naveta de plastic) intr-o vana care contine o solutie de revital 0,05% (un plic de 10 g in 20 l apa), apoi se face o udare in mod normal, cu apa curata.

In timpul vegetatiei se fac 2-3 stropiri foliare cu o solutie de revital 0,1% (1 plic de 10 g la 10 l de apa), din 2 in 2 saptamani, socotind din momentul plantarii.

Pentru varzoase: varza alba, rosie, creata, de Bruxelles, chinezeasca, gulii

Se aplica atat la soiurile timpurii, cat si cele de toamna.

 

Se fac 2 tratamente cu solutie 0,05-0,1% (5-10 g in 10 l de apa):

– primul, in faza de rasad, la plantare;

– al doilea, in cultura, la 10 zile dupa plantare cu o solutie de 0,1% revital.

Se obtine o prindere mai buna, pornire mai rapida in vegetatie, productie mai timpurie, sporuri mari de productie, calitate superioara a productiei.

Pentru plantele semanate direct:

La bostanoase (castraveti, pepeni, dovlecei etc.) primul tratament se face cand plantele au 3-4 frunze adevarate, cu o solutie de 0,05 sau 0,025% (1 plic de 10 g la 20 l apa sau la 40 l apa). Urmatoarele 2-3 stropiri se fac cu o solutie de revital 0,1% (1 plic de 10 g in 10 l apa), la o distanta intre ele de 2 saptamani.

La radacinoase (morcov, patrunjel, pastarnac, telina), bulboase (ceapa, usturoi) si la cartof se fac 2 tratamente cu solutie de 0,1% (1 plic de 10 g la 10 l de apa), in faza de crestere intensa a frunzelor si in faza de formare a radacinii, respectiv a bulbilor, tuberculilor.

Pentru plantele ornamentale, flori. Udarea pamantului acestor plante (de apartament sau gradina) cu solutie 0,1% (1 plic de 10 g in 10 l apa), de 2-3 ori, la intervale de 2 saptamani, incepand din primavara devreme, determina dezvoltarea lor viguroasa si sanatoasa, lastarire laterala mai abundenta (indesirea tufelor), iar la cele purtatoare de flori – aparitia unui numar mai mare de lastari floriferi, respectiv o inflorire abundenta si continua pe tot parcusul sezonului.

Pentru o mai buna dezvoltare a oricaror plante (pomi, vita-de-vie, specii forestiere) se fac 2-3 udari sau stropiri cu solutie 0,1% revital (1 plic de 10 g la 10 l apa) din 2 in 2 saptamani.

Administrare revital prin picurare

1) Prin picurare la sol

Cand plantele sunt mici (6-8 frunze adevarate – castraveti, primele 2-3 saptamani de la plantare – la majoritatea celorlalte plante de legume) – 300 ml solutie 0,05% (5 g in 10 l de apa)

Cand plantele sunt mari (150-180 cm inaltime, ex. castraveti) – 150-300 ml solutie 0,1% (10 g in 10 l de apa)

2) Foliar 

Primavara devreme (plante mici, pana la 20 zile de la plantare)

– la plantare: 300 l solutie 0,05%/ ha (50 g in 100 l de apa);

– dupa cca 20 de zile de la plantare: 600 l solutie 0,05-0,1%/ha (50-100 g in 100 l de apa);

– dupa 45 de zile de la plantare: 800-1000 l solutie 0,1%/ha (100 g in 100 l de apa).

Perioada aprilie-octombrie 

Concentratia solutiei la stropire, dupa plantare este de 0,1% (10 g in 10 l de apa) in toate fazele de vegetatie.

Mod de ambalare: 10/100 gr.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?