Roaba de grădină sau terasă Keter Super Pro 150L este o roabă profesională, design modern, cu o capacitate maximă de încărcare de 150 kg, folosit pentru orice activități de amenajare grădină, transporta foarte ușor frunzele adunate, legumele sau fructele din grădină, cumpărăturile de la mașină, jucăriile copiilor din grădină precum și multe altele.

294,55 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

83.81 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Roaba de grădină sau terasă Keter Super Pro 150L este o roabă profesională, design modern, cu o capacitate maximă de încărcare de 150 kg, folosit pentru orice activități de amenajare grădină, transporta foarte ușor frunzele adunate, legumele sau fructele din grădină, cumpărăturile de la mașină, jucăriile copiilor din grădină precum și multe altele. Nu numai că facilitează transportul, dar servește și ca depozit la îndemână pentru unelte, răsaduri și chiar ca recipient pentru nisip sau apă. Roaba prezentată Keter Super Pro combină multe caracteristici care vor fi apreciate nu numai de grădinar, ci și de toți cei care efectuează lucrări de curățenie în jurul casei lor. Roaba SUPER PRO 150L are o formă de cupă, datorită căreia s-a obținut o capacitate mare cu dimensiuni exterioare reduse. Roțile de transport cu diametru mare se descurcă bine pe teren moale, chiar și sub sarcini grele, în timp ce anvelopele din cauciuc asigură o bună aderență pe suprafețele dure. Mânerul întărit permite ghidarea ușoară a roții cu o singură mână. Roaba este fabricată din plastic durabil și este potrivită pentru utilizarea pe tot parcursul anului.

Produsul se deosebește prin durabilitate și rezistentă la acțiunea factorilor atmosferici nocivi și a razelor UV, astfel își va păstra aspectul impecabil, pentru o lungă perioada de timp. Ușor de asamblat și de menținut curat.

Roaba de grădină sau terasă Keter Super Pro 150L se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România.Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții.Astfel ai două mari avantaje: Roaba de grădină sau terasă Keter Super Pro 150L Negru la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Beneficii Client:

·        pentru lucrări de grădinărit și curățare vara și iarna

·        capacitate de încărcare ridicată și durabilitate

·        roți mari cu o anvelopă de cauciuc

·        abricat din materiale rezistente la deformare, rugină, decolorare și fisurare

Avantaje produs:

·        este gata asamblat

·        volum mare de depozitare

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        produs din plastic reciclat

·        ușor de manevrat

Date tehnice Keter Super Pro 150L Negru:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiunile produsului: 68,5 x 73 x 91,5 cm

·        dimensiuni ambalaj: 68 x 80 cm

·        masa netă a produsului: 6.82 kg

·        greutate maximă susținută: 150 kg

Tip UnealtăRoabe

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?