Rosa Cubana - Trandafir acoperitor de sol

Previous
Next

Trandafir Kordes, cu o înălțime de 50 cm, de culoare roz-piersică. Arată foarte bine într-un strat de flori. Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 15 centimetri.

Un soi de trandafir de la renumita companie germană Kordes. Trandafirul Cubana este mai rezistent la boli, decât celelalte soiuri. Mulțumită frunzelor sale strălucitoare, verzi și înfloririi de lungă durată are o valoare decorativă excelentă.

72,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Trandafir Kordes, cu o înălțime de 50 cm, de culoare roz-piersică. Arată foarte bine într-un strat de flori. Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 15 centimetri.

Un soi de trandafir de la renumita companie germană Kordes. Trandafirul Cubana este mai rezistent la boli, decât celelalte soiuri. Mulțumită frunzelor sale strălucitoare, verzi și înfloririi de lungă durată are o valoare decorativă excelentă. Acoperă frumos stratul de flori, suprimând astfel buruienile. Poate fi plantat împreună cu plante veșnic verzigarduri vii.

Cât de mare crește trandafirul Cubana?

Spațiul necesar: Un trandafir se dezvoltă într-un tufiș cu o înălțime de 50 cm, și o lățime de 50 cm.

Distanța de plantare recomandată: 4 buc. / metru pătrat.

Când înflorește trandafirul acoperitor de sol Cubana?

Înflorire: Din iunie până în octombrie în mai multe valuri. Florile sale pline au dimensiunea de 4-5 cm, ușor parfumate, de culoare roz și portocaliu, decorează într-un mod special în mai multe nuanțe.

Care este necesarul de apă al trandafirului acoperitor de sol Cubana?

Necesar de apă: Mediu, trebuie udat regulat, dar evităm udarea excesivă!

În ce sol ar trebui să plantez trandafirul acoperitor de sol Cubana?

Sol: Trandafirul Cubana este o plantă ornamentală care necesită nutrienți, preferă solurile bogate în nutrienți, bine drenate. Trebuie să-i asigurăm un aport continuu de nutrienți pentru o înflorire regulată.

În ce condiții de lumină ar trebui să plantez trandafirul acoperitor de sol Cubana?

Condiții de lumină: Trandafirul Cubana trebuie plantat într-un loc însorit. Preferă straturile calde și însorite. Tolerează locurile semiumbrite, dar nu ar trebui să fie plantat la umbră adâncă, deoarece nu va înflori, frunzișul tufișului se va rări și se va întinde, iar crengile se vor destrăma.

Cum să îngrijim trandafirul acoperitor de sol Cubana?

Îngrijire: Primăvara, la sfârșitul lunii februarie - la începutul lunii martie, tăiem cregile până la 2-3 muguri deasupra solului. Trebuie să fim curajoși și nemiloși, pentru că dacă nu se face tunderea, tufișul se va destrăma și își va pierde forma compactă. Pornind de la suprafața solului - urcând în sus - numărăm până al doilea până sau al treilea mugur (aici putem găsi chiar și un mic lăstar deja la începutul primăverii) și tăiem partea de deasupra acesteia. Tăierea se face astfel încât suprafața tăiată să se încline în sens opus față de mugur. Ca urmare, seva plantelor nu curge pe muguri.

 

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?