Rosa Sunny Rose - Trandafir acoperitor de sol - galben

Previous
Next

Un soi premiat a companiei germane de renume mondial, Kordes. Rezistența la boli a trandafirului Sunny Rose este excepțional. Datorită frunzelor sale strălucitoare, verzi și înfloririi de lungă durată are o valoare decorativă minunată. Poate fi plantat în ghiveci, în starturi de flori, sau în cimitir.

55,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Un soi premiat a companiei germane de renume mondial, Kordes. Rezistența la boli a trandafirului Sunny Rose este excepțional. Datorită frunzelor sale strălucitoare, verzi și înfloririi de lungă durată are o valoare decorativă minunată. Poate fi plantat în ghiveci, în starturi de flori, sau în cimitir.

Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 15 centimetri, în stare potrivită sezonului.

Un trandafir târâtor foarte decorativ. Rezistența la boli a trandafirului Sunny Rose este excepțional de mare, nu este sensibil și este ușor de cultivat. Datorită frunzelor sale strălucitoare, verzi și înfloririi de lungă durată, arată bine plantat în ghivece de piatră, sau și în cimitir.

Cât de mare crește trandafirul Sunny Rose?


Spațiul necesar: Va crește într-un tufiș înalt de 30-40 cm cu o lățime de 40 cm. 
Distanța de plantare recomandată: 4-5 buc. / metru pătrat.

Când înflorește trandafirul acoperitor de sol Sunny Rose?

Înflorire: Înflorește din iunie până în octombrie în mai multe valuri. Florile sale galbene au un diametru de 3-4 cm, rezistă bine la condițiile meteorologice, și sunt adesea vizitate de albine.

Care este necesarul de apă al trandafirului acoperitor de sol Sunny Rose?

Necesar de apă: Mediu, udarea se efectuează regulat pentru a asigura un randament abundent de flori, dar evităm udarea excesivă, deoarece rădăcinile trandafirului acoperitor de sol se pot sufoca!

În ce sol ar trebui să plantez trandafirul acoperitor de sol Sunny Rose?

Sol: Trandafirul Sunny Rose este o plantă ornamentală care necesită nutrienți, preferă solurile bogate în nutrienți, bine drenate. Trebuie să-i asigurăm un aport continuu de nutrienți pentru o înflorire abundentă. Când este plantată într-un ghiveci de piatră, soluția nutritivă trebuie asigurată în mod regulat.

În ce condiții de lumină ar trebui să plantez trandafirul acoperitor de sol Sunny Rose?

Condiții de lumină: Trandafirul Sunny Rose trebuie plantat într-un loc însorit. Preferă straturile calde și însorite. Tolerează locurile semiumbrite, dar nu ar trebui să fie plantat la umbră adâncă, deoarece nu va înflori, frunzișul tufișului se va rări și se va întinde, iar crengile se vor destrăma.

Cum să îngrijim trandafirul acoperitor de sol Sunny Rose?

Îngrijire: Primăvara, la sfârșitul lunii februarie - la începutul lunii martie, tăiem cregile până la 2-3 muguri deasupra solului. Tunderea trebuie să fir intensivă, pentru că dacă nu se face tăierea, tufișul se va destrăma și își va pierde forma compactă. Pornind de la suprafața solului - urcând în sus - numărăm până al doilea până sau al treilea mugur și tăiem partea de deasupra acesteia. Tăierea se face astfel încât suprafața tăiată să se încline în sens opus față de mugur. Ca urmare, seva plantelor nu curge pe muguri.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?