Previous
Next

Amino 600 SL este un erbicid pe bază de acid 2,4 D din sare DMA, cu utilizare în postemergenţă în combaterea buruienilor dicotiledonate la grâu şi porumb. Produsul ajunge în frunze după numai 2 ore de la aplicare, iar primele efecte apar după 12 – 18 ore. În timp de o săptămână are loc distrugerea totală a buruienilor.

42,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 1 litru
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Produsul este un erbicid impotriva buruienilor care poate fi absorbit de plante atat foliar, cat si radicular. Erbicidul cu sare de amina actioneaza prin dereglarea proceselor de crestere a buruienilor si combate buruienile anuale si perene, din culturile de grau, porumb si sorg, cele mai importante dintre aceste buruieni fiind Cirsiun Arvense (palamida), Chenopodium spp. (Spanac salbatic), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Sinapis Arvensis (mustar salbatic), Raphanus Raphanistrum (Ridiche salbatica), Thlaspi arvense (pungulita).

Mod de utilizare pentru erbicidul Amino 600 SL:

Cultura

Agentii de daunarea

Doza

Grau

Buruieni dicotiledonate sensibile (in faza optima, 2-4 frunze): Cirsium, Sinapis, Raphanus, Chenopodium ((grau la infratire - formarea primului internod)

1,0 L/ha (postemergent)

Porumb

Buruieni dicotiledonate sensibile: Cirsium; Sinapis, Raphanus, Thlaspi, Capsella, Chenopodium (Porumb 4-6 frunze, buruieni dicotiledonate de 2-4 frunze, Cirsium < 10 cm)

1,0 L/ha (postemergent)

Sorg

Buruieni dicotiledonate sensibile: anuale (Amaranthus, Raphanus, Chenopodium)

1,0 L/ha

(postemergent)

(sorg infratit


La cerealele paioase, erbicidul Amino 600 SL se aplica atunci cand plantele sunt in faza de infratire, pana la aparitia primului internod. La aplicare tratamentului, temperatura aerului nu trebuie sa fie sub 10-12 grade C. Cantitatea de apa recomandata a se utiliza pe hectar este de 200-300 de litrii.

Domeniu de utilizare (Erbicide)Erbicide Cereale
Erbicide pentru plantaGrâu Porumb Sorg
Tip ErbicidErbicid Postemergent
Buruieni Combătute (Erbicid)Amaranthus Capsella Chenopodium Chenopodium Album Cirsium Raphanus Sinapis Thlaspi
Spectru Combatere (Erbicide)Erbicide Dicotiledonate

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?