Sare DMA Amino 600 SL

Sare DMA Amino 600 SL
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Amino 600 SL este un erbicid pe bază de acid 2,4 D din sare DMA, cu utilizare în postemergenţă în combaterea buruienilor dicotiledonate la grâu şi porumb. Produsul ajunge în frunze după numai 2 ore de la aplicare, iar primele efecte apar după 12 – 18 ore. În timp de o săptămână are loc distrugerea totală a buruienilor.

Produsul este un erbicid impotriva buruienilor care poate fi absorbit de plante atat foliar, cat si radicular. Erbicidul cu sare de amina actioneaza prin dereglarea proceselor de crestere a buruienilor si combate buruienile anuale si perene, din culturile de grau, porumb si sorg, cele mai importante dintre aceste buruieni fiind Cirsiun Arvense (palamida), Chenopodium spp. (Spanac salbatic), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Sinapis Arvensis (mustar salbatic), Raphanus Raphanistrum (Ridiche salbatica), Thlaspi arvense (pungulita).

Mod de utilizare pentru erbicidul Amino 600 SL:

Cultura

Agentii de daunarea

Doza

Grau

Buruieni dicotiledonate sensibile (in faza optima, 2-4 frunze): Cirsium, Sinapis, Raphanus, Chenopodium ((grau la infratire - formarea primului internod)

1,0 L/ha (postemergent)

Porumb

Buruieni dicotiledonate sensibile: Cirsium; Sinapis, Raphanus, Thlaspi, Capsella, Chenopodium (Porumb 4-6 frunze, buruieni dicotiledonate de 2-4 frunze, Cirsium < 10 cm)

1,0 L/ha (postemergent)

Sorg

Buruieni dicotiledonate sensibile: anuale (Amaranthus, Raphanus, Chenopodium)

1,0 L/ha

(postemergent)

(sorg infratit


La cerealele paioase, erbicidul Amino 600 SL se aplica atunci cand plantele sunt in faza de infratire, pana la aparitia primului internod. La aplicare tratamentului, temperatura aerului nu trebuie sa fie sub 10-12 grade C. Cantitatea de apa recomandata a se utiliza pe hectar este de 200-300 de litrii.

MF.003518
713 Produse

Specificatii produs:

Domeniu de utilizare (Erbicide)
Erbicide Cereale
Erbicide pentru planta
Grâu
Porumb
Sorg
Tip Erbicid
Erbicid Postemergent
Buruieni Combătute (Erbicid)
Amaranthus
Capsella
Chenopodium
Chenopodium Album
Cirsium
Raphanus
Sinapis
Thlaspi
Spectru Combatere (Erbicide)
Erbicide Dicotiledonate

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?