Scaun cu brațe Ionathan - Cappuccino

Scaun cu brațe Ionathan - Cappuccino
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Scaun cu brațe Ionathan - Cappuccino Scaun cu brațe Ionathan - Cappuccino Scaun cu brațe Ionathan - Cappuccino Scaun cu brațe Ionathan - Cappuccino Scaun cu brațe Ionathan - Cappuccino Scaun cu brațe Ionathan - Cappuccino Scaun cu brațe Ionathan - Cappuccino Scaun cu brațe Ionathan - Cappuccino

Scaunul cu brațe Ionathan - Cappuccino, v-a fi alegerea potrivită pentru o grădină sau terasă modernă . Un spătar confortabil, profilat corespunzător, cu o textură din țesătură de ratan, cotiere stabile, și pernele incluse la fiecare fotoliu asigură confortul optim pentru șezut.


Credit module TBI Bank 3.2.3

101.07 Lei x 4 rate

Scaunul cu brațe Ionathan - Cappuccino, v-a fi alegerea potrivită pentru o grădină sau terasă modernă . Un spătar confortabil, profilat corespunzător, cu o textură din țesătură de ratan, cotiere stabile, și pernele incluse la fiecare fotoliu asigură confortul optim pentru șezut. Este un scaun modern, elegant care combină confortul cu un stil simplu, atemporal, principalul avantaj al acestui scaun extrem de confortabil este un spătar foarte confortabil. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, finisaj elegant, dar simultan stabilă. De asemenea, sunt ușor de întreținut. Acesta va completa excelent spațiile din grădina ta și din casa ta.

Scaunul fiind fabricat dintr-o structură ușoară, polipropilena, un material plastic cu durabilitate ridicată rezistent la raze UV și intemperii, aceasta își va păstra aspectul impecabil, pentru o lungă perioadă prevenind exfolierea sau decolorarea. Este disponibil într-o gamă de culori calde și clasice. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.


Scaunul cu brațe Ionathan - Cappuccino
, se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Scaunul de grădină sau terasă Ionathan - cappuccino 215519 la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs:

·        instalare simpla

·        perne incluse la fiecare fotoliu comandat

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

Date tehnice: 

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiuni fotoliu: 62 x 60 x 89 cm

·        capacitate fotoliu: 140 kg

·        pachet: 80 x 60 x 21 cm

·        greutate: 5.20 kg

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?