Scaun cu brațe Mina - maro

Scaun cu brațe Mina - maro
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Scaun cu brațe Mina - maro Scaun cu brațe Mina - maro Scaun cu brațe Mina - maro Scaun cu brațe Mina - maro Scaun cu brațe Mina - maro

Scaun cu brațe Mina - maro 209239, elegant și confortabil va lumina zilele de vară pe terasă, balcon sau în grădină. Un spătar profilat corespunzător, cu o suprafață care imită o țesătură naturală de ratan asigură un confort ridicat de utilizare, o combinație între confortul absolut al utilizării și un design modern. Spătarul ușor rotunjit și cotierele simplificate garantează confortul și relaxarea deplină într-o zi însorită.


Credit module TBI Bank 3.2.3

44.25 Lei x 4 rate

Scaun cu brațe Mina - maro 209239, elegant și confortabil va lumina zilele de vară pe terasă, balcon sau în grădină. Un spătar profilat corespunzător, cu o suprafață care imită o țesătură naturală de ratan asigură un confort ridicat de utilizare, o combinație între confortul absolut al utilizării și un design modern. Spătarul ușor rotunjit și cotierele simplificate garantează confortul și relaxarea deplină într-o zi însorită. Este un scaun modern, elegant care combină confortul cu un stil simplu, atemporal, principalul avantaj al acestui scaun extrem de confortabil este un spătar foarte confortabil. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, dar simultan stabilă.


Scaunele pot fi stivuite (așezate una peste alta), ceea ce vă permite să economisiți spațiu și să le faceți mai ușor de depozitat. De asemenea, sunt ușor de întreținut. Produsul se caracterizează printr-un finisaj elegant și printr-o structură stabilă. Acesta va completa excelent spațiile din grădina ta și din casa ta.

Scaunul fiind fabricat dintr-o structură ușoară, polipropilena, un material plastic cu durabilitate ridicată rezistent la raze UV și intemperii, aceasta își va păstra aspectul impecabil, pentru o lungă perioadă prevenind exfolierea sau decolorarea. Este disponibil într-o gamă de culori calde și clasice. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.

Scaunul de grădină sau terasă Mina maro 209239 se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Scaunul de grădină sau terasă scaun cu brațe Mina Maro 209239 la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs:

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

Date tehnice:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiuni scaun: 61 x 65 x 99 cm

·        capacitate scaun: 140 kg

·        pachet: 61 x 65 x 99 cm

·        greutate: 3.30 kg

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?