Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino

  • Stoc epuizat
    Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino
    Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino
    Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino
    Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino
Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino

Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino 221206, Ibiza este un nume care este asociat imediat cu vacanțele și timpul petrecut plăcut. Este un scaun confortabil, elegant, cu cotiere și spătar lat, o combinație între confortul absolut al utilizării și un design modern.


Credit module TBI Bank 3.2.3

68.66 Lei x 4 rate

Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino 221206, Ibiza este un nume care este asociat imediat cu vacanțele și timpul petrecut plăcut. Este un scaun confortabil, elegant, cu cotiere și spătar lat, o combinație între confortul absolut al utilizării și un design modern. Spătarul ușor rotunjit și cotierele simplificate garantează confortul și relaxarea deplină într-o zi însorită. Este un scaun modern, elegant care combină confortul cu un stil simplu, atemporal. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, dar simultan stabilă. Scaunele pot fi stivuite (așezate una peste alta), ceea ce vă permite să economisiți spațiu și să le faceți mai ușor de depozitat. De asemenea, sunt ușor de întreținut. Acesta va completa excelent spațiile din grădina ta și din casa ta.


Scaunul fiind fabricat dintr-o structură ușoară, polipropilena, un material plastic cu durabilitate ridicată rezistent la raze UV și intemperii, aceasta își va păstra aspectul impecabil, pentru o lungă perioadă prevenind exfolierea sau decolorarea. Este disponibil într-o gamă de culori calde și clasice. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.

Scaun de grădină Ibiza Keter Cappuccino se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Scaun de grădină Ibiza Keter Cappuccino la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Scaun de grădină Ibiza Keter Cappuccino 221206:

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

 

Date tehnice scaun de grădină sau terasă Ibiza Curver Cappuccino:

 

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiuni scaun: 62 x 62 x 83 cm

·        capacitate scaun: 120 kg

·        pachet: 62 x 62 x 83 cm

·        greutate: 3.37 kg


Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

221206

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?