Scaun de grădină Sicilia Keter - cappuccino

  • Stoc epuizat
    Scaun de grădină Sicilia Keter - cappuccino
Scaun de grădină Sicilia Keter - cappuccino
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Scaun de grădină Sicilia Keter Cappuccino, este un scaun universal care combină confortul cu un stil simplu, atemporal, principalul avantaj al acestui scaun extrem de confortabil este un spătar foarte rezistent. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, dar simultan stabilă.


Credit module TBI Bank 3.2.3

40.88 Lei x 4 rate

Scaun de grădină Sicilia Keter Cappuccino, este un scaun universal care combină confortul cu un stil simplu, atemporal, principalul avantaj al acestui scaun extrem de confortabil este un spătar foarte rezistent. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, dar simultan stabilă. Scaunele pot fi stivuite (așezate una peste alta), ceea ce vă permite să economisiți spațiu și să le faceți mai ușor de depozitat. De asemenea, sunt ușor de întreținut. Acesta va completa excelent spațiile din grădina ta și din casa ta.


Scaunul fiind fabricat dintr-o structură ușoară, polipropilena, un material plastic cu durabilitate ridicată rezistent la raze UV și intemperii, aceasta își va păstra aspectul impecabil, pentru o lungă perioadă prevenind exfolierea sau decolorarea. Este disponibil într-o gamă de culori calde și clasice. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse. Explorați selecția noastră uriașă astăzi! Produse exclusive cu prețuri En-Gros la un click de tine.

Scaunul de grădină sau terasă Sicilia Keter Cappuccino 227569 se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Scaun de grădină Sicilia Keter Cappuccino la preț special și transport garantat până la tine acasă.


Avantaje produs Scaun de grădină Sicilia Keter - cappuccino:

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată


Date tehnice scaun de grădină sau terasă Sicilia Keter - cappuccino 227569:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiuni scaun: 56 x 58 x 79 cm

·        capacitate scaun: 110 kg

·        pachet: 56 x 58 x 79 cm

·        greutate: 2.38 kg


Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

227569

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?