Sciadopitys verticillata - Pin Japonez

Previous
Next

Pinul Japonez, cunoscut și sub numele de "Pinus thunbergii", este o specie de conifere originară din Japonia, dar răspândită în întreaga lume pentru frumusețea sa unică și rezistența sa. Acest copac este cunoscut pentru aspectul său distinctiv și caracteristicile sale de creștere care îl fac o opțiune populară în peisagistică.

92,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Pinul Japonez, cunoscut și sub numele de "Pinus thunbergii", este o specie de conifere originară din Japonia, dar răspândită în întreaga lume pentru frumusețea sa unică și rezistența sa. Acest copac este cunoscut pentru aspectul său distinctiv și caracteristicile sale de creștere care îl fac o opțiune populară în peisagistică.

Caracteristici principale:

Aspect Elegant: Pinul Japonez are o formă distinctivă și elegantă, cu ramuri orizontale care creează un aspect umbros și simetric. Această caracteristică îl face potrivit pentru amenajarea peisajelor și pentru a fi expus în grădini ornamentale.

Frunze Lungi și Înguste: Frunzele acestui pin sunt lungi și subțiri, cu o nuanță de verde închis. Ele contribuie la aspectul său sofisticat și rafinat.

Conuri Decorative: Conurile de pin japonez sunt mici și decorative, cu o formă ovală. Acestea adaugă un element estetic în peisaj și pot fi folosite în aranjamente florale sau decorative.

Rezistență la Medii Sărate: Un avantaj important al Pinului Japonez este rezistența sa la mediile sărate. Acest lucru îl face potrivit pentru a fi plantat în zonele costale sau în apropierea mării, unde sărurile din aer pot afecta alte plante.

plantmaster.ro

Adaptabilitate la Soluri Diverse: Pinul Japonez se adaptează bine la o varietate de tipuri de soluri, de la cele nisipoase la cele argiloase. Cu toate acestea, preferă un sol bine drenat.

Toleranță la Secetă: Acest pin este rezistent la secetă după ce este stabilizat și înrădăcinat în sol. Cu toate acestea, este important să fie udat regulat în primele etape de creștere.

Pinul Japonez este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și exotism în peisajul lor. Cu aspectul său atrăgător și caracteristicile sale de adaptabilitate, este o alegere populară pentru grădini ornamentale, parcări și zone costale.

 

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?