Previous
Next

Puterea de  revitalizare a germenilor este cunoscută de la începutul vieții pe pământ. Efectele binefăcătoare asupra organismului sunt cunoscute de umanitate din cele mai vechi timpuri. Civilizațiile antice le apreciau foarte mult calitățile curative.

Ambalaj: 30g

4,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Puterea de  revitalizare a germenilor este cunoscută de la începutul vieții pe pământ. Efectele binefăcătoare asupra organismului sunt cunoscute de umanitate din cele mai vechi timpuri. Civilizațiile antice le apreciau foarte mult calitățile curative.

Germenii sunt alimente vii ce conțin esența plantei mature; vitalitatea provine din semințe, în care sunt strânse toate elementele nutritive necesare plantelor.

Germenii trebuie consumați proaspeți; valoarea lor nutrițională este mai mare în stare crudă, fiind preluată imediat de organism. Un singur germen are mai multă substanță activa decât planta matură. Au gust plăcut, caracteristic plantei mature, se pot consuma în sandvișuri, în salate, sucuri, creme etc.

Atât semințele germinate cât și lăstarii se pot consuma la orice masă, ca atare sau adăugați în salate sau alte preparate. Germenii au o mare concentrație de vitamine și enzime, au mare putere de detoxifiere, completează cerințele organismului de vitamine, enzime și minerale naturale. Prin aportul de fibre au efect diuretic, combat constipația, reduc colesterolul, sunt benefice în prevenirea și tratarea diabetului, a obezității etc.

Toate tipurile de germeni și lăstari stimulează activitatea sistemului imunitar, pentru că volumul fibrelor din semințe crește o dată cu germinația; ele accelerează digestia, asigură asimilareă nutrienților, ajută la distrugerea grăsimilor ineficiente din organism.

Sunt recomandați în alimentația copiilor, sunt benefici persoanelor aflate în convalescență, persoanelor care luptă cu kilogramele în plus, celor care fac eforturi mari, sportivilor și în general tuturor persoanelor care vor să-și mențină sănătatea.

Ambalaj: 30g

Tip SemințeSemințe Hobby

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?