Seminte de ardei lung Cornul Caprei, Sem-Luca 0.25g

Previous
Next

Produsul nostru, Seminte de ardei lung Cornul Caprei, Sem-Luca, este alegerea perfectă pentru grădinarii pasionați de cultivarea ardeilor gustoși și sănătoși. Aceste semințe de înaltă calitate oferă o varietate remarcabilă de ardei lungi Cornul Caprei, cunoscuți pentru forma lor distinctivă și aroma delicioasă.

2,50 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Produsul nostru, Seminte de ardei lung Cornul Caprei, Sem-Luca, este alegerea perfectă pentru grădinarii pasionați de cultivarea ardeilor gustoși și sănătoși. Aceste semințe de înaltă calitate oferă o varietate remarcabilă de ardei lungi Cornul Caprei, cunoscuți pentru forma lor distinctivă și aroma delicioasă.

Fiecare pachet conține 0.25g de semințe premium, selectate cu grijă pentru a asigura o germinare optimă și o recoltă bogată. Ardeii lungi Cornul Caprei sunt caracterizați prin fructele lor lungi, subțiri și curbate, de aproximativ 15-20 cm în lungime. Acești ardei au peretele subțire, o textură crocantă și o dulceață subtilă, ceea ce îi face ideali pentru prepararea diverselor feluri de mâncare, de la salate și sosuri la fripturi și conserve.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?