Coșul meu
Nu sunt produse in cos.
0 articole
0,00 lei
Livrare Total 0,00 leiSoi timpuriu, perioada de vegetatie 65-68 zile. Plantele sunt viguroase, pot ajunge la 2,5 m cu o inflorire continua. Pastaile sunt late, galbene de 18-20 cm lungime, gust placut, fragede. Soi productiv, apreciat pentru calitatea pastailor. Se consuma in stare proaspata sau congelata.
Secretul unei recolte bogate a Fasolei:
Solurile corespunzatoare pentru cultura fasolei sunt cele profunde, bogate in humus, bine insorite, ferite de curenti reci, cu reactie neutra spre alcalina pH = 6,5-7,5. Avand o perioada scurta de vegetatie extrage din sol cantitati mici de substante nutritive. De aceea, acestea trebuie sa se gaseasca in forma usor asimilabila.
Fasolea reactioneaza bine la fertilizarile cu fosfor si potasiu. Pe solurile sarace se recomanda aplicarea ingrasamintelor cu azot in primele faze de vegetatie, la inflorit si in perioada legarii pastailor. Aplicarea acestora conduce la sporuri de productie si imbunatateste calitatea acesteia.
Specificatii produs:
0
(0 Review-uri)
Sorteaza dupa calificative