Marar Commun 0.5 kg
Mărarul este o plantă aromatică foarte apreciată!
Ambalaje: pungă 500 g
Planta aromatica perena ideala pentru condimentarea mancarurilor.
Planta aromatica perena ideala pentru condimentarea mancarurilor. Planta are o crestere rapida, iar frunzele se pot consuma atat in stare proaspata cat si uscate. Se cultiva atat in ghivece cat si in gradina.
Ambalaj: plic 0,5 gr.
Tip Semințe | Semințe Hobby |
---|
0
(0 Review-uri)
Sorteaza dupa calificative
Mărarul este o plantă aromatică foarte apreciată!
Ambalaje: pungă 500 g
Denumire oficiala: Ocimum basilicum
Denumire populara: Busuioc
Busuiocul pitic Greco a Palla este o planta anuala cu tufa mica, compacta, cu frunze mici, verzi, aromate, parfumate.
Cresonul este o plantă erbacee legumicolă anuală cu flori albe mici. Se poate cultiva și în ghivece pe pervazul bucătăriei. Perioada de germinațe este foarte scurtă, la 10 zile după semănare, la înălțime de 6-8 cm, deja se poate recolta.
Ambalaj: 2g
Semi-arbust peren cald, pretențios la lumină, tolerant la secetă pentru sol calcaros.
In anul 1 trebuie acoperit iarna. Poate fi însămânțat și toamna și poate fi înmulțit prin divizare.
Denumire oficiala: Ocimum basilicum 'Genovese'
Denumire populara: busuioc
Planta anuala, aromat cindimentara, frunze mari, verzi, mirositoare, se utilizeaza proaspat sau deshidratat.
Valeriana este o planta ce se insamanteaza in perioada de vara si se cultiva pentru radacinile sale ce contin uleiuri eterice, alcaloizi.
Valerianaeste o planta bienala ce atinge o intaltime de 0.5 - 1 m.
Aceasta planta se poate semana pe tot parcursul verii la adancimi de 1-2 cm si se inmulteste prin seminte.
Mustar alb este o planta anuala din familia Brassicaceae si se cultiva pentru semintele bogate in ulei (pana la 40%) care sunt folosite in industria alimentara.
Turtele ramase dupa extragerea uleiului se folosesc la producerea mustarului alimentar si in medicina.
O legumă perenă care poate fi cultivată folosind metode simple.
Frunzele sale sunt groase și în formă de lance.
Semințele sale sunt mici și greu de germinat, așa că ar trebui să fie însămânțate doar într-un pat de semințe bine pregătit.