Seminte de tomante 'Cherry', Sem-Luca 0.25g

Previous
Next

Seminte de tomate 'Cherry', Sem-Luca 0.25g sunt semințe de înaltă calitate care îți vor oferi o recoltă bogată și delicioasă de tomate cherry în grădina ta. Aceste semințe au fost selectate cu grijă pentru a produce tomate cherry mici, dulci și suculente, ideale pentru consumul proaspăt sau în diverse preparate culinare.

2,50 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Seminte de tomate 'Cherry', Sem-Luca 0.25g sunt semințe de înaltă calitate care îți vor oferi o recoltă bogată și delicioasă de tomate cherry în grădina ta. Aceste semințe au fost selectate cu grijă pentru a produce tomate cherry mici, dulci și suculente, ideale pentru consumul proaspăt sau în diverse preparate culinare.

Tomatele cherry sunt cunoscute pentru gustul lor intens și pentru aroma dulce pe care o oferă. Semințele Sem-Luca 0.25g asigură obținerea plantelor viguroase și productive, care vor produce o cantitate semnificativă de roșii cherry. Acestea pot fi utilizate pentru a îmbogăți salatele, pentru a fi consumate ca gustări sănătoase sau pentru a fi adăugate în rețete culinare creative

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?