Previous
Next

Tomata Black Russian este o roșie închisă la culoare, dar nu neagră complet. Culoare corectă este mahon, o combinație între negru și roșu. Soi cu crestere nedeterminata. Fructele sunt grupate in ciorchine scurte de culoare neagra la exterior, rosu inchis la interior. Sunt ferme au pulpa groasa, gust placut. Se cultiva in camp si in spatii protejate.

-pentru productia semitimpurie 01-30 martie

Adancime de semanat 1-3 cm.

2,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Tomata Black Russian este o roșie închisă la culoare, dar nu neagră complet. Culoare corectă este mahon, o combinație între negru și roșu. Soi cu crestere nedeterminata. Fructele sunt grupate in ciorchine scurte de culoare neagra la exterior, rosu inchis la interior. Sunt ferme au pulpa groasa, gust placut. Se cultiva in camp si in spatii protejate.

Denumire populară: roșie neagră, roșie.
Denumire științifică: Solanum Lycopersicum "Black Russian".Tomata Black Russian este un soi moștenire genetică, originar din Rusia.
Tomata Black Russian este o roșie închisă la culoare, dar nu neagră complet. Culoare corectă este mahon, o combinație între negru și roșu. Culoarea neagră este doar în pieliță, pulpa fiind de culoarea roșu închis.
Gustul este dulce și acrișor, foarte plăcut, cu puțin suc și foarte cărnoasă.

Caracteristicile tomatei Black Russian pot varia în funcție de expunerea la soare, de perioada în care este cultivată, de nivelul de umiditate, fertilizanți, tipul solului, lucrările solului efectuate, dăunători și alți factori. De aceea, rezultatele obținute pot să difere față de pozele prezentate și caracteristicile descrise.

Termen de semanat:

- pentru productia timpurie: februarie - martie

-pentru productia semitimpurie 01-30 martie

Adancime de semanat 1-3 cm.

Tip SemințeSemințe Hobby

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?