Seminte de tomate tip para, Sem-Luca 0.25g

Previous
Next

Tomatele tip para sunt cunoscute pentru gustul lor dulce și suculent, fiind perfecte pentru consumul proaspăt în salate, sandvișuri sau ca ingredient în diverse rețete culinare. Semințele Sem-Luca 0.25g îți oferă posibilitatea de a crește plante viguroase și productive, care vor produce o cantitate semnificativă de tomate para cu gust și textură excepționale.

2,50 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Tomatele tip para sunt cunoscute pentru gustul lor dulce și suculent, fiind perfecte pentru consumul proaspăt în salate, sandvișuri sau ca ingredient în diverse rețete culinare. Semințele Sem-Luca 0.25g îți oferă posibilitatea de a crește plante viguroase și productive, care vor produce o cantitate semnificativă de tomate para cu gust și textură excepționale.

Ambalate într-o pungă sigilată pentru a păstra prospețimea și viabilitatea lor, semințele de tomate tip para Sem-Luca 0.25g sunt ușor de plantat și pot fi cultivate atât în grădină, cât și în ghivece sau containere. Acestea sunt potrivite pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență și pot fi crescute cu succes în diferite medii de cultivare.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandat să plantezi semințele într-un sol bogat în substanțe nutritive și bine drenat. Asigură-te că plantele primesc suficientă lumină solară și udare corespunzătoare pe durata perioadei de creștere. Urmează instrucțiunile de pe ambalajul semințelor pentru a obține o creștere sănătoasă și o recoltă bogată.

Tip SemințeSemințe Hobby

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?