Previous
Next
  • hibrid nou foarte adaptat conditiilor climatice din Romania
  • randament excelent in conditii medii si bune
  • comportament agronomic foarte bun
  • capacitate foarte buna de uscare a boabelor la finalul perioadei de vegetatie.
  • Ambalaj: 80.000 seminte
  • Cost Livrare: 30 RON / SAC
1.090,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

64.03 Lei x 24 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Semințele de porumb LID 4111C Boost&Go reprezintă un hibrid nou, meticulos adaptat pentru a se potrivi perfect condițiilor climatice din România. Clasificat în grupa FAO 370, acest hibrid este sinonim cu randamentul excelent și rezistența în fața provocărilor mediului agricol.

Cu un comportament agronomic remarcabil, semințele LID 4111C se evidențiază prin capacitatea lor de a oferi recolte abundente în condiții medii și bune. Adaptabilitatea lor la variabilitatea condițiilor de mediu este un punct forte, iar agricultorii pot avea încredere în potențialul ridicat al acestui hibrid de a produce recolte de calitate superioară.

Un alt aspect deosebit al acestor semințe este capacitatea lor excepțională de uscare a boabelor în etapa finală a perioadei de vegetație. Acest aspect este esențial pentru obținerea unor rezultate consistente și pentru menținerea calității boabelor pe tot parcursul procesului de recoltare și depozitare.

Fiecare ambalaj conține 80.000 de semințe, oferind astfel agricultorilor o soluție convenabilă și eficientă pentru planificarea și gestionarea culturilor lor. Cu semințele de porumb LID 4111C Boost&Go, fiecare agricultor este pregătit să obțină performanțe remarcabile în exploatația sa agricolă.

Grupa FaoFAO (370)

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?