Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate

Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate

Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ  este setul de 3 ghivece in culori pastelate, maro nisipiu|violet|albastru deschis, oferă elegantă și stil in grădină,terasă sau casa. Textura delicata ca o impletitura crosetata v-a scoate în evidentă farmecul si frumusetea plantelor.

Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate este setul de 3 ghivece in culori calde, maro nisipiu|violet|albastru deschis, oferă elegantă și stil in grădină, terasă sau casă. Textura delicata ca o împletitură croșetată va scoate în evidentă farmecul și frumusețea plantelor. Forma sa unică vă oferă posibilitatea de a amplasa ghiveciul atât in interior cât si in exterior. Mutarea acesteia se face foarte ușor datorită greutății sale reduse.

Produsul se deosebește prin durabilitate și rezistentă la acțiunea factorilor atmosferici nocivi și a razelor UV, nu se decolorează, nu putrezește, nu se umflă, astfel își va păstra aspectul impecabil pentru o lungă perioada de timp. Ușor de menținut curat.

Setul 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă UNIQ culori asortate:

·        este gata asamblat

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        ușor de manevrat

Date tehnice:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiuni ghivece: 15,1 x 15,1 x 10,7 cm

·        dimensiuni ambalaj: 15,1 x 15,1 x 28,3 cm

·        masa netă a produsului: 0.77 kg

·        greutate maximă susținută: 8 kg

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Specificatii produs:

Ghivece
Ghivece Balcon
Ghivece Terasă

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?