Set de grădină EMI - cappucino cu canapea de 3 persoane 246144, este mobilierul ideal care poate fi utilizat atât în interior, cât și în aer liber, pe terase, grădini precum și pe balcon. Designul, eleganța și confortabilitatea fiind  principalele caracteristici ale setului de mobilier. Setul este compus dintr-o canapea largă confortabilă de 3 persoane, 2 fotolii și o masă pătrată cu spațiu de depozitare.

1.969,96 lei
(Pretul include TVA)
La comandă

Credit module tbi bank 3.3.5

503.54 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Set de grădină EMI - cappucino de 3 persoane, este mobilierul ideal care poate fi utilizat atât în interior, cât și în aer liber, pe terase, grădini precum și pe balcon. Designul, eleganța și confortabilitatea fiind  principalele caracteristici ale setului de mobilier. Setul este compus dintr-o canapea largă confortabilă de 3 persoane, 2 fotolii și o masă pătrată cu spațiu de depozitare. Mobilierul este caracterizat de textura originală care imită ratanul natural. Setul va fi ideal pentru amenajarea grădinilor, teraselor și pentru interioare. Set de grădină EMI - cappucino de 3 persoane, urmând tendințele urmând actuale de design, ușor de asamblat și de curățat. Bucurați-vă de momente confortabile, pline de convingere cu familia și prietenii dvs., în acest set de ratan generos.


Perfect pentru amenajarea de spații mari, va funcționa bine și atunci când organizați un grătar de familie sau o petrecere în grădină. Mobilierul se caracterizează prin durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice nefavorabile și la razele UV. Setul Emi este disponibil într-o paletă de culori calde.

Scaunele și canapelele sunt echipate cu perne confortabile, care variază in funcție de setul ales. Husele pernelor au fermoar, ceea ce ușurează curățarea acestora. Construcția ușoară și stabilă a mobilierului se va potrivi excelent cu orice spațiu casnic, cum ar fi o grădină, terasă, balcon. Setul este foarte ușor de păstrat curat, de altfel este un model elegant de agrement care asigură utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.

Setul complet mobilă de grădină Emi cu canapea de 3 persoane Cappuccino 246144 Model 2021 se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Set de grădină EMI - cappucino cu canapea de 3 persoane la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje: 

·        instalare simpla

·        masa se poate folosi si pentru spațiu de depozitare pentru perne

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

·        include și perne

Date tehnice:

·        material: ratan artificial

·        dimensiunile canapelei: 65 x 163 x 74

·        capacitate canapea: 240 kg

·        dimensiunile mesei: 60 x 55 x 39 cm

·        capacitatea de încărcare de masă: 80 kg

·        dimensiuni fotolii:  65 x 63 x 74 cm ( x2 )

·        fotolii de capacitate: 110 kg

·        include perne

Dimensiuni pachet : 120 cm / 74 cm / 60 cm

greutate: 34 kg

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

 

 

 

https://youtu.be/hs4derD0dXc

 

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?