Set mobilă grădină Keter Emma- grafit Chicago

  • Stoc epuizat
    Set mobilă grădină Keter Emma- grafit Chicago
    Set mobilă grădină Keter Emma- grafit Chicago
    Set mobilă grădină Keter Emma- grafit Chicago
Set mobilă grădină Keter Emma- grafit Chicago
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Set mobilă grădină Keter Emma- grafit Chicago Set mobilă grădină Keter Emma- grafit Chicago Set mobilă grădină Keter Emma- grafit Chicago

Set mobilă grădină Keter Emma Grafit Chicago, produs 100% din materiale reciclabile, prezintă cel mai înalt confort de utilizare, set unic care prezintă stilul original și elegant. Colecția de mobilă este formată dintr-o canapea dublă largă și confortabilă, 2 fotolii și o masă pătrată model Chicago.


Credit module TBI Bank 3.2.3

108.80 Lei x 24 rate

Set mobilă grădină Keter Emma Grafit Chicago, produs 100% din materiale reciclabile, prezintă cel mai înalt confort de utilizare, set unic care prezintă stilul original și elegant. Colecția de mobilă este formată dintr-o canapea dublă largă și confortabilă, 2 fotolii și o masă pătrată model Chicago. Mobilierul prezintă o structură originală care imită o țesătură naturală, rotunjită de ratan. Setul funcționează ideal ca mobilier de luat masa, ideală pentru petrecerile organizate în grădină sau pe terasă, cât și pentru relaxare.

Perfect pentru amenajarea de spații mari, va funcționa bine și atunci când organizați un grătar de familie sau o petrecere în grădină. Setul Emma este disponibil în culoarea gri închis/grafit elegantă, caldă și clasică. Canapeaua cât și fotoliile sunt echipate cu perne confortabile. Construcția ușoară și stabilă a mobilierului se va potrivi excelent cu orice spațiu casnic, cum ar fi o grădină sau o terasă. Setul este foarte ușor de păstrat curat, un model elegant de agrement care asigură utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort.

Mobilierul este rezistent la efectele condițiilor meteorologice nefavorabile și la razele UV, pentru o lungă perioada de timp. Forma compactă a cadrului și dimensiunile optime ale setului vă vor permite să aranjați și spații de grădină și terase mici sau mari. Asamblarea simplă și faptul că este ușor de întreținut sunt avantaje suplimentare ale mobilierului. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.

Setul complet de grădină sau terasă Keter Emma Grafit 246158 Model 2020 se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Set mobilă grădină Keter Emma Grafit Chicago la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs:

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

·        10 perne incluse in setDate tehnice:

·        material: ratan artificial

·        dimensiunile canapelei: 65 x 113 x 74 cm

·        capacitate canapea: 220 kg

·        dimensiuni fotolii: 65 x 63 x 74 cm ( x2 )

·        dimensiunile mesei: 58.5 x 58.5 x 43 cm

·        capacitatea de încărcare de masă: 75 kg

·        perne incluse in set

·        pachet: 120 x 64 x 60

·        greutate pachet: 27 kgInformații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț

246158

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?