Set mobilier balcon Keter Rosario - grafit

  • Stoc epuizat
    Set mobilier balcon Keter Rosario - grafit
    Set mobilier balcon Keter Rosario - grafit
    Set mobilier balcon Keter Rosario - grafit
    Set mobilier balcon Keter Rosario - grafit
Set mobilier balcon Keter Rosario - grafit
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Set mobilier balcon Keter Rosario - grafit Set mobilier balcon Keter Rosario - grafit Set mobilier balcon Keter Rosario - grafit Set mobilier balcon Keter Rosario - grafit

Set mobilier balcon Keter Rosario Grafit, este un set de mobilier format din două fotolii elegante, drepte moderne și o masă cu un aspect de mobilier bistro englezesc. Suprafața mobilierului cu textură din țesătură de ratan cu scaun creează o combinație vizuală plăcută și elegantă.


Credit module TBI Bank 3.2.3

256.93 Lei x 4 rate

Set mobilier balcon Keter Rosario - Grafit, este un set de mobilier format din două fotolii elegante, drepte moderne și o masă cu un aspect de mobilier bistro englezesc. Suprafața mobilierului cu textură din țesătură de ratan cu scaun creează o combinație vizuală plăcută și elegantă. Datorită dimensiunii sale compacte, setul este util în amenajarea de spații mici, precum balcon, grădină mică sau terasă.

Urmând tendințele actuale de design, mobilierul este ușor de asamblat și de păstrat curat. Setul funcționează ideal ca mobilier de luat masa într-un spațiu mic de relaxare, să petreceți timp de cea mai bună calitate, alături de persoana iubită. Mobilierul se caracterizează prin durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice nefavorabile și la razele UV. Setul Rosario este disponibil într-o paletă de culori elegantă. Construcția ușoară și stabilă a mobilierului se va potrivi excelent cu orice spațiu casnic sau privat, un model elegant de agrement care asigură utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort.

Asamblarea simplă și faptul că este ușor de întreținut sunt avantaje suplimentare ale mobilierului. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse. Explorați selecția noastră uriașă astăzi! Produse exclusive cu prețuri En-Gros la un click de tine.


Set mobilier balcon Keter Rosario Grafit se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Set mobilier balcon Rosario Grafit la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs:

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

·        primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

 

Date tehnice:

·        material: ratan artificial

·        dimensiunile mesei: 59 x 59 x 43 cm

·        capacitatea de încărcare de masă: 50 kg

·        înălțime de masă: 59 cm

·        dimensiuni scaune: 62 x 60 x 89 cm ( x2 )

·        capacitate scaune: 120 kg

·        pachet: 72.6 cm / 61 cm / 33.5 cm

·        greutate pachet: 13 kg

216777

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?