Set mobilier grădină Keter Emily - grafit

Set mobilier grădină Keter Emily - grafit
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Set mobilier grădină Keter Emily - grafit Set mobilier grădină Keter Emily - grafit Set mobilier grădină Keter Emily - grafit Set mobilier grădină Keter Emily - grafit Set mobilier grădină Keter Emily - grafit Set mobilier grădină Keter Emily - grafit Set mobilier grădină Keter Emily - grafit Set mobilier grădină Keter Emily - grafit Set mobilier grădină Keter Emily - grafit

Set mobilier grădină Keter Emily Grafit, este o altă ofertă din linia Keter. Setul Emily – este un mobilier cu o textură simplă din polipropilenă ideal pentru o curte sau gradina. Setul include o canapea, două scaune cu cotiere și o masă dreptunghiulară.


Credit module TBI Bank 3.2.3

240.81 Lei x 4 rate

Set mobilier grădină Keter Emily Grafit, este o altă ofertă din linia Keter. Setul Emily – este un mobilier cu o textură simplă din polipropilenă ideal pentru o curte sau gradina. Setul include o canapea, două scaune cu cotiere și o masă dreptunghiulară. Setul funcționează ideal ca mobilier pentru relaxare in aer liber sau de luat masa. Perfect pentru amenajarea de spații mici, va funcționa bine și atunci când organizați un grătar de familie sau o petrecere în grădină. Mobilierul se caracterizează prin durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice nefavorabile și la razele UV. Setul Emily este disponibil într-o paletă de culori elegantă, caldă și clasică. Setul este un model elegant de agrement care asigură utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort. O construcție robustă și bine gândită a setului asigură stabilitatea și confortul optim al utilizării. Linia Emily este disponibilă în culoarea grafit, un gri inchis elegant.


Set mobilier grădină Keter Emily Grafit este rezistent la efectele condițiilor meteorologice nefavorabile și la razele UV, pentru o lungă perioada de timp. Forma compactă a cadrului și dimensiunile optime ale setului vă vor permite să aranjați și spații de grădină și terase mai mici. Asamblarea simplă și faptul că este ușor de întreținut sunt avantaje suplimentare ale mobilierului. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.

Setul complet de grădină Keter Emily Grafit de 4 persoane se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Setul complet de grădină Keter Emily Grafit la preț special și transport garantat până la tine acasă.


Avantaje produs:

 • instalare simpla

 • ușor de întreținut

 • design atrăgător

 • foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

 • material de calitate și de lungă duratăDate tehnice Set mobilier grădină Keter Emily Grafit:

 • material: polipropilena

 • dimensiunile canapelei: 111 x 68 x 75

 • capacitate canapea: 150 kg

 • dimensiunile mesei: 65 x 47 x 42 cm

 • capacitatea de încărcare de masă: 50 kg

 • dimensiuni fotolii: 68 x 64 x 75 cm

 • fotolii de capacitate: 110 kg

 • pachet: 130 x 80 x 47

 • greutate pachet: 19.35 kgInformații utile:

1.    Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

2.    Montarea produsului nu este inclusă în preț.

3.    Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.Produsul este ușor de asamblat.

246589

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?