Set mobilier grădină Korfu Fiesta Antracit de 6 persoane, este o altă ofertă din linia Corfu cu o tesatura asemănătoare din ratan, format din: două fotolii, două canapele duble și o masă mare dreptunghiulară. Perfect pentru amenajarea de spații mari, ideal atunci când organizați un grătar de familie sau o petrecere în grădină.

2.956,79 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

158.88 Lei x 24 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Set mobilier grădină Korfu Fiesta Maro de 6 persoane, este o altă ofertă din linia Corfu cu o tesatura asemănătoare din ratan, format din: două fotolii, două canapele duble și o masă mare dreptunghiulară. Perfect pentru amenajarea de spații mari, ideal atunci când organizați un grătar de familie sau o petrecere în grădină. Mobilierul se caracterizează prin durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice nefavorabile și la razele UV. Corfu Fiesta este disponibil într-o paletă de culori elegantă.

Scaunele și canapelele sunt echipate cu perne confortabile, care variază in funcție de setul ales. Husele pernelor au fermoar, ceea ce ușurează curățarea acestora. Construcția ușoară și stabilă a mobilierului se va potrivi excelent cu orice spațiu casnic. O construcție robustă și bine gândită a setului asigură stabilitatea și confortul optim al utilizării. Asamblarea simplă și faptul că este ușor de întreținut sunt avantaje suplimentare ale mobilierului. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.

Setul complet de grădină Korfu Fiesta Maro 223230 de 6 persoane se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Set mobilier grădină Korfu Fiesta Maro de 6 persoane la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Set mobilier grădină Korfu Fiesta Maro:

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată


Date tehnice:

·        material: ratan artificial

·        dimensiunile canapelei: 128 x 70 x 79

·        capacitate canapea: 200 kg

·        dimensiunile mesei: 161 x 95 x 75 cm

·        capacitatea de încărcare de masă: 120 kg

·        înălțime de masă: 75 cm

·        dimensiuni fotolii: 75 x 70 x 79 cm

·        fotolii de capacitate: 110 kg

·        scaun înălțime: 79 cm

·        include perne 6 perne

·        pachet: 120 cm / 80 cm / 42 cm ( x2 ) + Masa

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?