Set mobilier grădină ratan Keter Georgia - grafit, foarte rezistente la uzură, este o altă ofertă din linia Keter. Setul Georgia – este un mobilier cu o textură simplă asemănătoare ratanului, alcătuit din 2 fotolii, o masă și canapea dublă, ideale pentru o curte, terasă sau grădină.

1.832,94 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

101.78 Lei x 24 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Set mobilier grădină ratan Keter Georgia - grafit, foarte rezistente la uzură, este o altă ofertă din linia Keter. Setul Georgia – este un mobilier cu o textură simplă asemănătoare ratanului, alcătuit din 2 fotolii, o masă și canapea dublă, ideale pentru o curte, terasă sau grădină. Setul funcționează ideal ca mobilier pentru relaxare in aer liber sau de luat masa. Perfect pentru amenajarea de spații mici, va funcționa bine și atunci când organizați un grătar de familie sau o petrecere în grădină. Mobilierul se caracterizează prin durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice nefavorabile și la razele UV. Setul Emily este disponibil într-o paletă de culori elegantă, caldă și clasică. Setul este un model elegant de agrement care asigură utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort. O construcție robustă și bine gândită a setului asigură stabilitatea și confortul optim al utilizării. Linia Georgia este disponibilă în culoarea grafit sau maro.

Set mobilier grădină Keter Georgia Grafit este rezistent la efectele condițiilor meteorologice nefavorabile și la razele UV, pentru o lungă perioada de timp. Forma compactă a cadrului și dimensiunile optime ale setului vă vor permite să aranjați și spații de grădină și terase mai mici. Asamblarea simplă și faptul că este ușor de întreținut sunt avantaje suplimentare ale mobilierului. Este ușor de transportat sau de mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.

Setul complet de grădină Keter Georgia Grafit de 4 persoane se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Setul complet de grădină Keter Emily Grafit la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Set mobilier grădină ratan Keter Georgia Grafit:

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

 

Date tehnice:

·        material: polipropilena

·        dimensiunile canapelei: 129 x 67 x 77

·        capacitate canapea: 170 kg

·        dimensiunile mesei: 59 x 59 x 43 cm

·        capacitatea de încărcare de masă: 50 kg

·        dimensiuni fotolii: 65 x 67 x 77 cm

·        fotolii de capacitate: 110 kg

·        dimensiuni pachet: 124 x 80 x 59

·        greutate pachet: 30 kg


Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?